Finn den rette kaffemaskinen til din

Butikk

 

God kaffe er viktig for kunder og ansatte. Våre kaffeeksperter kan sette sammen den perfekte løsningen til deres behov.

Motta rådgivning

Skal butikkmedarbeiderne få påfyll av ny energi i løpet av dagen? Da er det lurt å investere i en kaffeløsning som kan være et samlingspunkt på personalkjøkkenet og som gir de ansatte mulighet til å nyte en god kopp kaffe i pausen.

Hos JDE Professional har vi et stort utvalg av kaffemaskiner til butikker. De er velegnet til personalbruk og finnes i et utall varianter, slik at du kan finne en som matcher budsjettet og behovene på arbeidsplassen.

Få rådgivning

Trenger dere rådgivning? Våre eksperter hjelper dere gjerne i jakten på riktig kaffemaskin til butikken - de kjenner sortimentet og ved alt om funksjoner, kapasitet, brukervennlighet og behov for vedlikehold.

Få rådgivning

Hvor stor er butikken?

Antall ansatte og gjester
< 10 10 - 30 30 - 50 50 +

 

Våre mest solgte kaffemaskiner til butikk

L´OR Promesso

Med en L´OR Promesso kan medarbeiderne dine lage kaffen nøyaktig slik de liker den. Promesso-maskinen gir nemlig brukerne mulighet til selv å dosere mengden av melk, noe som gjør det lett å sikre at kaffen får rett intensitet. L´OR Promesso har et prisbelønt italiensk design som pynter opp i ethvert personalkjøkken eller i kantinen.

I tillegg har L´OR Promesso en ukentlig rengjøringstid på bare 7 minutter – den krever altså ikke mye vedlikehold sammenlignet med tilsvarende kaffemaskiner på markedet. 

Få et gratis tilbud

Cafitesse Exellence Compact Touch

Er dere 10-25 medarbeidere? Da er Cafitesse Exellence Compact Touch et godt valg når det gjelder kaffemaskin til butikken. Den brygger en kopp kaffe på bare 24 sekunder og gir de ansatte mulighet til å velge mellom 12 forskjellige varianter, deriblant cappuccino, espresso og varm kakao – slik at alle kan få sin favorittdrikk i pausen. 

Kaffemaskinen behøver bare 2-3 minutter rengjøring i uken – så den oppgaven kan jo gjerne gå på omgang blant de ansatte.

Få et gratis tilbud