Opplev den ultimate gjestfrihet

Tilby dine gjester og kollegaer den ultimate gjestfrihet og valgfrihet med L’OR LUCENTE PRO: En elegant og vakker kaffemaskin for deg som verdsetter smak, variasjon og den gode kaffeopplevelsen! 

Fyll ut skjema for å bli kontaktet, eller bestill i nettbutikken

Kjønn: *

Finn din favoritt!

I vårt Professional-sortiment finner du fem nøye utvalgte L’OR kapsler, tilpasset enhver smak. Lungoene Profondo og Elegante har ulik styrke, og serverer deg deilig kaffe med crema. Espressoen Supremo gir deg en perfekt kickstart! De to Pure origin espressoene Colombia og New Guinea lages av eksklusivt utvalgte bønner, som speiler de særegne smaksnotene som kjennetegner de to regionene.

Alle variantene er L'OR UTZ-sertifisert. Why serve anything less than gold?

Elegant design

L'OR Lucente Pro har et elegant design, og passer perfekt i møterom, resepsjonsområder og butikker, eller som hovedmaskin i mindre bedrifter. Maskinen er svært enkel i bruk, og leveres klar til bruk. Alt du trenger å gjøre, er å plugge i støpselet og fylle vanntanken! 

Når enkelhet møter eksklusivitet

Med L'OR Lucente Pro og L'OR kapsler komplementeres enkelhet og luksus. Maskinens elegante utseende og nydelige kaffe kombinert med enkel tilgjengelighet - du trenger bare plugge i støpselet og fylle vanntanken, utgjør en uslåelig kombinasjon!  

L'OR LUCENTE PRO