Corporate Social Responsibility

Vår reise mot ansvarlig kaffe i hver kopp

I JDE Professional er vi drevet av vår lidenskap for kaffe og te, vår respekt for miljøet
og omsorg for mennensker. 
JDE Professionals samfunnsansvar er utviklet
med denne visjonen som grunnlag.

Reisen mot 'ansvarlig kaffe i hver kopp'

I JDE Professional er vi drevet av vår lidenskap for kaffe og te, vår respekt for miljøet og omsorg for mennesker. JDE Professionals samfunnsansvar er utviklet med denne visjonen som grunnlag.

 

JDE Professional har ansvarlig handel, miljøavtrykk og samfunnsengasjement i sentrum for det vi gjør. Med bakgrunn i disse verdiene har vi utviklet vår strategi, men er fleksible i forhold til våre taktikker. Kontinuerlige forbedringer er et grunnleggende prinsipp i vårt samfunnsansvars-arbeid, så vi er alltid interessert i og setter pris på tilbakemeldinger fra våre leverandører, kunder, forbrukere, NGOer, regjeringer og våre egne medarbeidere. Sammen med våre samarbeidspartnere i den private og offentlige sektor jobber vi for å skape varig positiv effekt på verden rundt oss.

Vi har holdt vårt løfte om at 'Alle fortjener å få den kaffen de liker' i mer enn 266 år. I dag blir vår portefølje av kjente merkevarer innen kaffe og te solgt i over 100 land på verdensbasis. Bevisste forbrukere ønsker ikke lenger kun en leverandør av kaffe og te, men ser etter en erfaren samarbeidspartner som leverer bærekraftige løsninger. JDE Professional ønsker å påta seg denne rollen, og har derfor forpliktet seg til å love våre kunder 'Ansvarlig kaffe i hver kopp'.

 

Vi tror på å tilby våre kunder bærekraftige valg, skreddersydd til den enkelte kundes behov. Disse valgmulighetene inkluderer miljøvennlige maskiner og sertifisert kaffe og te, produsert med omtanke for mennesker og miljø i landene råvarene kommer fra.

Vi vil fortelle våre kunder om vårt arbeid for forbedret bærekraft. Kun gjennom åpenhet og transparens vil vi være i stand til å ta de nødvendige skritt mot mer bærekraftig handel med kaffe og te.