Miljøvennlige kaffemaskiner

JDE har fokus på bærekraft og sosialt ansvar både når det kommer til kaffe og ingredienser,
og kaffemaskiner. JDE Norge er medlem av Etisk Handel Norge og alle våre
leverandører forplikter seg til å følge vår Supplier Code of Conduct.

Få en miljøvennlig kaffeløsning med en OMNI-maskin

Våre OMNI maskiner produseres i Italia av Evoca Group og har et høyt miljøfokus:

Lang holdbarhet og kun originale reservedeler fra Evoca

Makinerne er laget av et materiale som har en gjenbruksgrad på 94%

Energieffektive maskiner med strømklasse A+

Ingen stand by-støy og alle maskiner støynivå på under 70 desibel (<70dB)

Miljømerket: CE, Eco, ISO 9001, ISO 14001

JDE resirkulerer alt el-avfall gjnnom NORSIRK når maskinene har passert sin levetid

Se OMNI-maskinene her

Kaffeløsninger med bærekraftige kaffekonsentrater

Vi tiltyr også renoverte leiemaskiner som et bærekraftig alternativ, noe som bidrar til en CO2-reduksjon på 28%. Disse maskinene, Cafitesse og Promesso, har også en kaffekonsentratløsning som gir minimalt som svinn. 

Vi tilbyr sertifiseret kaffe for både Cafitesse og Promesso: flere UTZ-sertifiserte varianter, og for Cafitesse også en varian som er både økologisk og UTZ-sertifiseret. 

Kaffegrut fra produksjonen blir brukt til varmegjenvinning. Konsentratprodukter gir ikke kaffegrut, mens til sammenligning gir hele bønner ca 15g kaffegrut per kopp. Det er også minimalt med svinn fra konsentratet. 

2l kaffekonsentrat tilsvarer ca. 370 kopper kaffe (á 1,25 dl), som betyr at du trenger ca. 4 pakker med hele bønner kaffe (4 kg) for å lage samme antall frysekaffe ca 3,8 lastebiler med kaffe i hele bønner

Disse maskinene har en gjenvinningsgrad på 95%, og med renoverte maskiner oppnår man en CO2-reduksjon på 28%.

Se Promesso og Cafitesse-maskinene her

Våre miljøvennlige kaffemaskiner

Friele Cafitesse

Et hygenisk og lukket kaffesystem. Cafitesse-kaffe brygges på ferske kaffebønner som utvelges, blandes og ristes nøye av våre kaffeeksperter. Kaffebønnene blir deretter kvernet umiddelbart for å få full fordel av aromaene og smaksnyansene. Det gir deg en god kopp kaffe igjen og igjen.

L'OR Promesso

L'OR Promesso er for dem som ønsker en premium kaffeopplevelse - dette er en kaffemaskin som leverer espressokaffe i premium kvalitet. Maskinen gir deg mulighet til å personalisere kaffedrikken din i forhold til styrke og mengde melk, og lar deg lagre din favorittkaffe til neste gang.

Omni kaffemaskiner

OMNI-serien består av en rekke robuste maskiner, som fås både som helbønnemaskiner og som maskin for malt kaffe. Disse maskinene lager et stort utvalg av kaffedrikker, og det er også mulighet for varm kakao.  I tillegg er det mulighet for kannefunksjon, touch-skjerm og kullsyrevann.