• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Norwegian Roast Økologisk & Fairtrade Espresso, Hel - 12x500g

Få på lager
kr 1 597,80
1 kg = kr 266,30
Innhold 12 x 500 gram
Artikkelnummer 1670711
EAN 17037150551120
  • Frisk, rund & Mørkt brent
  • Økologisk & Fairtrade
  • Debio-sertifisert
  • Bønnetype: Arabica
  • Brennegrad: Mørkbrent

Velsmakende kaffe laget av økologisk & Fairtrade dyrkede kaffebønner.

Norwegian Roast Økologisk & Fairtrade espresso er en frisk, rund og mørkbrent espressokaffe, med lang ettersmak og et hint av søt honning. Denne kaffen er dobbeltsertifisert, både som fairtrade og økologisk. Kaffen er et blend satt sammen fra ulike kaffefarmer i Sør – Amerika.

Norwegian Roast er vår egen serie med nøye utvalgte hele bønner av meget høy kvalitet. Les mer om Norwegian Roast.


Fakta:

Bønnetype: Arabica
Prosess: Natural og vasket
Brennegrad: Mørkbrent
Innhold: Kaffebønner 500 gram
Allergener: Ingen
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig

Velegnet til

Fairtrade sertifisert kaffe

Fairtrade-sertifisering stiller krav til de sosiale forholdene på kaffefarmene, og kontrollerer levestandard og arbeidsforhold. Akkurat som for andre råvarer, svinger prisen på råkaffe avhengig av tilbud og etterspørsel, klimatiske forhold etc. Ved å være Fairtrade-sertifisert får kaffefarmene en garantert minstepris for kaffen de selger, i tillegg til et premium påslag i kraft av å være sertifisert. Dette påslaget skal gå til å bedre de sosiale forholdene i og rundt kaffefarmen, f.eks til bedre skoler og helsestasjoner.

Fairtrade-sertifisering sikrer særlig små kaffeprodusenter en mer forutsigbar inntekt, som de igjen kan brukes til investeringer for framtidig produksjon.


Økologisk sertifisert av Debio

Kaffen er også Debio-sertifisert, som vil si at Debio kontrollerer og godkjenner økologisk produksjon, foredling, omsetning og import i Norge, med myndighet delegert fra Mattilsynet.


Hva er et blend?

Et blend er en harmonisk blanding av flere typer kaffebønner fra forskjellige regioner og land. En kaffeprodusent utvikler blends for en mer kompleks og intrikat smaksopplevelse. For å skape en bestemt smaksprofil blander man derfor sammen kaffebønner fra ulike regioner som alle har sin unike smak. Vårt smaksteam (cuppere på fagspråket) tester blandinger og nye kaffepartier hver eneste dag. En cupper må ha en svært velutviklet smakssans, som gjennom årelang trening kan spore selv de minste avvik fra kvalitetskravene.

Ingredienser, allergener og lagring

Anbefalinger - spesielt utvalgt for deg