YOUR COFFEE JUST GOT A LITTLE BIT COOLER

Tenk deg en kaffemaskin som kan lage både varm og kald kaffe på et øyeblikk, og som lett kan tilpasses deres preferanser. Med Friele Cafitesse Hot & Cold får dere en ny bestevenn på arbeidsplassen, som gir dere den perfekte kaffepausen hver gang.

Med Friele Cafitesse Hot & Cold går alle drømmer i oppfyllelse. Så spørsmålet er, hva venter dere på? Gjør kaffepausen deres til noe spesielt. Deres kaffeopplevelse vil aldri bli den samme igjen!

Opplev den overlegne smaken

EN FORFRISKENDE OPPLEVELSE MED BARE ET KNAPPETRYKK

Friele Cafitesse Hot & Cold er en unik kaffeløsning som tilbyr akkurat det du og dine ansatte eller gjester ønsker, kun ved et enkelt knappetrykk. En tradisjonell svart kaffe eller en cappuccino? Eller hva med en forfriskende og deilig iskaffe? Det er ikke magi. Det er Friele Cafitesse systemet.

Kaffeløsningen er enkel å betjene og krever minimalt med vedlikehold og rengjøring. Maskinen låner du kostnadsfritt** fra JDE Professional, og det kreves ingen investeringer eller ekstra utstyr for å kunne tilby både varm og kald kaffe.

Få et uforpliktende tilbud

FORDELENE VED

FFRIELE CAFITESSE HOT & COLD

  • Varme espressobaserte drikker, og forfriskende iskaffe på samme maskin
  • Bredt utvalg av kaffedrikker
  • Topp ytelse når det gjelder kapasitet og bryggehastighet
  • Lett å justere kaffestyrke og størrelse med et enkelt trykk
  • Spar tid på rengjøring og påfylling
  • Lavere karbonavtrykk
  • Bæredyktige initiativer fra bønne til kopp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FRIELE CAFITESSE HOT & COLD

KREATIVE OG SMAKFULLE OPPSKRIFTER

Inspirer de ansatte til å bli kontorets barista ved å tilpasse sine egne drikker. Tilsett melk, is og sirup for å lage kreative kombinasjoner. Friele Cafitesse byr nå på iskaffe, slik at de ansatte eller gjestene dine kan nyte favorittdrikken sin.

Til info har ikke Friele Cafitesse Hot and Cold en innebygget isbitmaskin. Dette må eventuelt kjøpes utenom.

PRØV SELV

Vær med på trenden og tilby dine ansatte og gjester det de ønsker! Ta kontakt med JDE Professional for å vite mer og sikre deg denne kaffeløsningen.

Antall brukere av kaffeløsning*