• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15


Persondatapolitikk

 

Takk for at du besøkte nettstedet vårt. Jacobs Douwe Egberts («JDE») er dedikerte til å beskytte personvernet til de som besøker nettstedet vårt. Vi ber deg lese erklæringen under nøye.

Jacobs Douwe Egberts Professional, Norge Midtunhaugen 6, 5224 med merkevarene (Friele, Cafitesse, L’OR, Norwegian Roast, Krone, Illy) er ansvarlige for personopplysningene dine. Dette betyr at vi er ansvarlige for hvordan og hvorfor personopplysningene dine behandles. «Vi», «oss» og «JDE», skrevet i store eller små bokstaver, betyr JDE på vegne av seg selv og partnerne sine og relaterte enheter som opererer som et JDE-merke, og hver av deres henholdsvise sjefer, direktører, medlemmer, ansatte, agenter, representanter, etterfølgere og stedfortredere. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan og hvorfor vi samler inn, oppbevarer, behandler og deler personopplysningene dine. Den gjelder alle personopplysningene vi samler inn om deg på nettstedet vårt, når du besøker kontorene våre, kommuniserer med oss (inkludert gjennom kundestøtte, sosiale medier og andre metoder) eller samhandler med oss på andre måter.

Denne personvernerklæringen inneholder henvisninger til EUs personvernforordning (GDPR) og kan derfor inneholde informasjon som ikke gjelder ditt spesifikke land eller jurisdiksjon. Når det finnes tilsvarende bestemmelser under nasjonale lover, skal disse være gjeldende for personvernerklæringen.

I tillegg kan enkelte jurisdiksjoner forby eller begrense innsamling, bruk eller deling av spesifikke kategorier med personopplysninger. Derfor kan praksisene som beskrives i denne personvernerklæringen begrenses av disse lovene og/eller videre oppklares i landsspesifikke seksjoner i denne personvernerklæringen som gjelder deg.

Vi kan endre personvernerklæringen fra tid til annen. Sjekk personvernerklæringen med jevne mellomrom for å holde deg oppdatert på behandlingsaktivitetene våre.


Betingelsene kan lastes ned i pdf-format:
01072022_Final_JDE_General _Privacy_Policy_Norway.pdf