• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Sosialt ansvar

Vi gir tilbake til lokalsamfunnet gjennom frivllig arbeid fra alle våre ansatte og sponsorat av 1 million kaffekopper årlig til Kirkens Bymisjon.

Gi tilbake til lokalsamfunnet

Vi gir tilbake til lokalsamfunnet gjennom frivllig arbeid fra alle våre ansatte og sponsorat av 1 million kaffekopper årlig til Kirkens Bymisjon.

I Norge har kaffen en sentral plass som “sosiale olje”. I JDE er vi bevisst på kaffens rolle og vi ønsker derfor å gi tilbake til lokalsamfunnet. Kirkens Bymisjon har vært en strategisk samarbeidspartner fra 2007. Kanskje er det en overdrivelse a si at «uten kaffe stopper Bymisjonen», men sikkert er det at kaffen har en viktig sosial rolle i mange av tiltakene.

I 2023 så sponser vi 1 million kopper Friele Frokostkaffe. For at alle ansatte skal få oppleve hvilken verdi en kopp kaffe kan ha og etterleve våre verdier, sa jobber alle ansatte én dag i året på en av Kirkens Bymisjons kaféer fordelt rundt om i landet. Å ta sosialt ansvar gjelder oss alle og vårt samfunnsansvar er en integrert del av alt vi gjør, hver dag.

To globale prioriteringer

For å sikre at vi er på reise mot et felles mål globalt, mens vi anerkjenner lokale forskjeller, har JDE valgt to globale prioriteringer:

  1. Bryt ned potensielle barrierer for kvinners vekst inn i lederstillinger
  2. Verdiforskjeller for å sikre at våre ansatte føler de kan være den de virkelig er.

Vi har nådd målet vårt om minst 40% kvinner i ledende stillinger, noe som gjenspeiler den overordnede kjønnsdiversiteten i vår globale arbeidsstyrke. Vi er stolte av å ha oppnådd mindre enn 1% lønnsforskjell på kjønn på tvers av JDE.

icon-person-gender-01.png  40% kvinner i ledende stillinger
icon-person-gender-01.png  Mindre enn 1% lønnsforskjell på kjønn

 

Les mer om vår politikk og dokumentasjon her

Kvalitet i hver kopp

I JDE er vi forent av vår kjærlighet for kaffe og te og alle mulighetene de byr på. Vi leverer høykvalitets kaffe og te til mennesker over hele verden. Vår kaffeproduksjon i Bergen er sertifisert for mat- og sikkerhetskvalitet.

Kaffeproduksjon i Bergen er iso 14001 og iso 22000 sertifisert.

Les mer om vår politikk og dokumentasjon her

Kaffe er den sosiale oljen

Gjennom kaffe og te er JDE stolt over å spille en positiv rolle i lokale samfunn over hele verden. Akkurat som vi tror på at "Det er fantastisk hva som kan skje over en kopp kaffe", tror vi også at det er vårt ansvar å bringe mennesker sammen ved å engasjere oss med samfunnene gjennom våre merkevarer, tilby vår hjelp, tid, ferdigheter og varme.