• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Bra for miljøet
og for menneskene

Pickwick Tea Master Selection

Fem unike blandinger som er håndplukket av våre Tea Masters og skreddersydd for norske tedrikkere. Med denne teen får gjestene, kundene og kollegene dine et innblikk i teens verden og opprinnelseslandet. Bærekraft gjør dette konseptet unikt, uten å gå på kompromiss med smak eller kvalitet. Og teen er bra for både miljøet og for menneskene.

Pickwick Tea Master Selection

Bærekraft først

Pickwick Tea Master Selection er spesialutviklet for bevisste kjennere og består av bærekraftige ingredienser. Pickwick Tea Master Selection lages bare av sertifisert te. Emballasjen produseres på en bærekraftig måte og kan enkelt resirkuleres etter bruk. Teposen inneholder ikke plast, slik at den kan komposteres.

Les mer

All te som brukes i Pickwick Tea Master Selection, blir dyrket på en bærekraftig måte og er Rainforest Alliance-sertifisert. Dette kvalitetsmerket er en garanti for at det biologiske mangfoldet ivaretas, at naturressursene bevares og at bøndene har gode levekår.

Vi har også byttet til teposer av filterpapir. Posene kan komposteres og kastes som matavfall.

Esken, konvolutten og etiketten er laget av FSC-sertifisert papir. Det betyr at trefibrene som brukes til å lage papiret, kommer fra bærekraftig skogbruk. Alt dette gjør at du med god samvittighet kan nyte hver eneste kopp med Pickwick Tea Master Selection.

Bra for miljøet og for menneskene

Våre ikoniske blandinger fra hele verden er levende bevis på at bærekraft ikke trenger å gå på bekostning av verken kvalitet eller smak. Med hver te kan du finne ut mer om de aktuelle områdene og de spesielle forholdene der teen ble dyrket, for eksempel høyde over havet, temperatur og nedbør. Disse faktorene spiller tross alt inn på teens kvalitet og smak.

Pickwick Tea Master Selection

En smak av verden

Det nye tekonseptet Pickwick Tea Master Selection er autentisk, inspirerer til samhold og er synonymt med nytelse med god samvittighet. Hver spesial-te gir et innsyn i teens opprinnelsesland. Pickwick Tea Master Selection tar deg med på en reise over hele verden – om enn bare for en stakket stund.

Pickwick Tea Master Selection

Satt sammen med omsorg og kjærlighet

Våre Tea Masters har satt sammen fem blandinger fra hele verden – med omsorg og kjærlighet. Vi tilbyr følgende blandinger: English Breakfast, Earl Grey, Forest Fruit, Rooibos Vanille og Ginger.

English Breakfast

Earl Grey

Forest Fruit

Rooibos Vanille

Ginger

Pickwick Tea Master Selection

Velg Pickwick Tea Master Selection

icon.png  Fem blandinger fra hele verden – skreddersydd for den norske ganen

icon.png  Bærekraftig emballasje

icon.png  Informasjon om opprinnelseslandet

icon.png  Kun tilgjengelig for det profesjonelle markedet

icon.png  En av verdens ledende merkevarer for te siden 1753

Mer fra Pickwick