• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

FRIELE

Lidenskap for kaffe siden 1799

FRIELE FROKOSTKAFFE

- på markedet siden 1938

Friele Frokostkaffe er vår største produktserie, og Norges største kaffemerke. Friele Frokostkaffe er en kaffeblanding av høy kvalitet, bestående av kaffe fra Brasil og en rekke andre kaffeproduserende land. Sammen gir de blandingen balanse og harmoni.

Kjøp Friele Frokostkaffe her

FRIELE ØKOLOGISK KAFFE

- Godkjent av Debio

Friele Økologisk er dyrket etter økologiske prinsipper på plantasjer i Sør- og Mellom-Amerika. En fyldig kaffe med god sødme, fin syrlighet, med et hint av sitrus og harmonisk ettersmak. Produkter produsert etter økologiske prinsipper kjennetegnes blant annet ved at man ikke benytter kjemiske eller syntetiske plantevernsmidler i produksjonen. Man søker også å unngå skader på miljøet og det biologiske mangfoldet. Kaffen er godkjent av Debio, det statlige sertifiseringsorganet for økologiske produkter.

Kjøp Friele Økologisk kaffe her

FRIELE FAIRTRADE-KAFFE

- Bønnene fra Guatemala

Fairtrade er en organisasjon som arbeider for å forbedre kårene til fattige produsenter i utviklingsland. Deler av prisen som betales for Fairtrade-merkede produkter går via organisasjonen tilbake til produsentene av kaffe og andre jordbruksvarer. Friele Fairtrade er laget av de beste bønnene fra Fedecocaguas kooperativer i Guatemala. Kaffen dyrkes under skyggetrær i bratte terreng opptil 2000 m.o.h., og resultatet er en fyldig og frisk kaffe med meget god syrlighet og hint av mørk sjokolade, mandel og sitrus.

Kjøp Friele Fairtrade kaffe her

FRIELE ØKOLOGISK & FAIRTRADE

- Høye kvalitet på kaffebønnene.

Denne meget velsmakende kaffen fra Sør- og Mellom-Amerika er laget av Fairtrade-sertifiserte og økologisk dyrkede kaffebønner. Friele Økologisk & Fairtrade er en frisk, rund og medium mørkbrent kaffe, med lang ettersmak og et hint av søt honning

Kjøp Friele Fairtrade & Økologisk her

FRIELE CAFÉ NOIR

- Luksus i hverdagen

Friele Café Noir er en serie aromatiske kaffeblandinger som er spesielt utvalgte med tanke på å lokke frem litt luksus i hverdagen, og som har en rikere og mer raffinert smak. Friele Café Noir Mørkbrent er en mørkbrent og fyldig kaffe, med hint av sjokolade og tropisk frukt. Kaffen fra Brasil gir smaksrikhet og sødme, mens kaffen fra Colombia og Guatemala balanserer blandingen og gir en lang ettersmak. Friele Café Noir Mørkbrent er UTZ-sertifisert. Friele Café Noir  uatemala er en kaffe med fløyelsmyk fylde, livlig aroma og en frisk avslutning. Kaffen er modnet langsomt under skyggetrær i bratt, vulkansk terreng i Guatemala. Kaffen er Fairtrade-sertifisert.

Kjøp Friele Café Noir her

FRIELE CAFITESSE

- Store mengder kaffe av høy kvalitet

Cafitesse er et helhetlig konsept med vanntilkoblede maskiner, velsmakende kaffe og fri service. Maskinene leverer svært hurtig store mengder kaffe av høy og jevn kvalitet. Noen av modellene kan også levere kaffedrikker som caffé latte og cappuccino. Maskinene er selvbetjente, og krever svært lite vedlikehold fra brukerstedets side. Disse låner du kostnadsfritt fra oss*, slik at all kostnad er knyttet til kaffen. Friele Cafitesse-kaffe leveres frossen, og tines i kjøleskap før bruk. Cafitesse er laget av nøye utvalgte kaffebønner. Kaffen er malt, traktet, konsentrert og pakket i en unik prosess, slik at aroma og smak bevares. Vannet tilsettes igjen direkte i maskinen, slik at hver kopp er fersk. Det brukes ingen tilsetningsstoffer. Nyt 100% ren, velsmakende kaffe!

Kjøp Friele Cafitesse hos våre partnere