Kjente merkenavn med karakter

Vårt motto er "a coffee for every cup",
og vi tilyr kaffe og anne drikke til enhver smak.

Våre kaffemerker

Vi tilbyr noe for enhver kaffedrikker - fra kjente og kjære Friele, med blant annet Norges-favoritten Frokostkaffe, til spesialkaffe fra Norwegian Roast og vårt gullmerke L’OR. Finn din favorittkaffe her!

Utforsk våre kaffemerker

All annen drikke

I tillegg til vårt store utvalg av kaffe, tilbyr vi også mye annen drikke som te, varm sjokolade, buljong, solbærdrikk og kullsyrevann - se her.

Pickwick

Tradisjonsrik leverandør av høy kvalitet

Vi tilbyr Pickwick i to ulike kvaliteter. Vi har et sortiment med te pakket i de tradisjonelle konvoluttene, der man finner kjente og populære varianter som blant annet Earl Grey, Green Tea Lemon og Forest Fruit. Disse tilbys i 20-pakninger (Earl Grey også i 100-pakning).

 

Les mer om Pickwick

Rauch

Iskalde fristelser​

Vi tilbyr velsmakende juice og iste fra kvalitetsprodusenten Rauch både i en attraktiv maskinløsning og i porsjonsflasker. 

Les mer om Rauch

Zengo

Juice og iste fra dispenser

Server dine gjester den nydeligste juice og iste! Prøv våre kvalitetsprodukter fra nederlandske Zengo. Førsteklasses frukt blir presset, konsentrert, frosset og pakket like etter innhøstingen, slik at smak og vitaminer bevares, og juicen føles helt fersk når den serveres.

Se produkter