Kjente merkenavn med karakter

Alle JDE Professional sine merker har sitt særpreg. Vårt motto er "a coffee for every cup", og vi tilbyr løsninger for alle behov og drikkeønsker!

FRIELE

Lidenskap for kaffe siden 1799

Helt siden starten i 1799 har kaffe vært vår store lidenskap. Friele er vårt signaturbrand, og det mest kjente av våre kaffemerker er Friele Frokostkaffe. Frokostkaffe har vært med oss siden 1938, og har forlengst blitt en klassiker - og hele Norges favorittkaffe.

Les mer om Friele

Norwegian Roast

Friele Norwegian Roast er spesialkaffe tilpasset norske ganer. Kaffebønnene har en definert geografisk opprinnelse, f.eks et land eller et distrikt som er spesielt kjent for sin kaffetype eller særegne smaksprofil.   

Friele Cafitesse

Friele Cafitesse er et unikt kaffekonsept for alle typer bedrifter. Kaffeløsningen er meget hygienisk og effektiv, og kaffen er svært velsmakende. Maskinleie og service er gratis*, du betaler kun for kaffen du bruker!

illy

illy -kanskje verdens beste espresso! Italienske illy er en tredjegenerasjons familiebedrift, anerkjent over hele verden for sin kvalitet og smak. En illy kaffebønne går gjennom 125 kvalitetskontroller på veien fra kaffebær til ferdig espresso

L'OR Promesso

Opplev gleden ved å tilby dine gjester og ansatte L'OR Promesso! Den prisbelønte L'OR Promesso maskinen tilbyr en rekke smaksalternativer og personlige tilpasninger, hvor alle kan lage sin perfekte kaffe, og lagre innstillingene til senere!

Krone Kaffe

Krone er et tradisjonsrikt kaffemerke med historisk sus! Dette royale kaffemerket ble lansert til ære for Kong Haakon VII og Dronning Maud, som ble kronet i Nidarosdomen i 1906, derav navnet Krone Kaffe. 

Nybrygget nyhet - direkte fra kverneren

Espresso House Barista Station

Espresso House og JDE tilbyr nå en felles kaffe- og teopplevelse! Sammen har vi utviklet Espresso House Barista Station konseptet, som gir den ultimate caféen in-house til ansatte og gjester.

Les mer om Barista Station

Zengo

Juice og iste fra dispenser

Server dine gjester den nydeligste juice og iste! Prøv våre kvalitetsprodukter fra nederlandske Zengo. Førsteklasses frukt blir presset, konsentrert, frosset og pakket like etter innhøstingen, slik at smak og vitaminer bevares, og juicen føles helt fersk når den serveres.

Rauch

Iste på flaske

Rauch vet at markedet krever suveren kvalitet, og distribuerer i dag et stort mangfold av juice til mer enn 100 land. Rauch Ice Tea er et premiumprodukt som er fremstilt utelukkende av naturlige ingredienser. Isteen inneholder kun ekte frukt, og er full av antioksidanter.