• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Våre kaffemerker

Våre kaffemerker inkluderer noe for enhver smak.
Finn din favorittkaffe her!

 

 

Friele

Norges favorittkaffe

Friele Frokostkaffe er vår største produktserie, og Norges største kaffemerke. Friele Frokostkaffe er en kaffeblanding av høy kvalitet, bestående av kaffe fra Brasil og en rekke andre kaffeproduserende land. Sammen gir de blandingen balanse og harmoni. Under Friele-navnet tilbys også en rekke UTZ-, Fairtrade- og Debio-sertifiserte kaffetyper.

Les mer her

Cafitesse

En unik kaffeløsning

Friele Cafitesse kombinerer alt du trenger; god smak, et bredt utvalg drikker, enkelt og raskt vedlikehold, hurtighet, stor kapasitet og moderne maskiner. Cafitesse er også en svært hygienisk kaffeløsning. Ingen annen kaffeløsning tilbyr så omfattende fordeler. Alt uten leie og bindingstid* – du betaler kun for kaffen.

Les mer her

L'OR Promesso

Når standarden er gull

L’OR Promesso er en premium kaffeløsning som gjør enhver til barista. Maskinen serverer svært velsmakende espressobaserte kaffedrikker med og uten melk, og helt uten søl. Man kan enkelt skreddersy kaffen til sin personlige smak ved å justere kaffens styrke og mengden tilsatt melk direkte på den lekre touch-skjermen. Både kaffen og melken er konsentrater, og nøyaktig mengde vann tilsettes direkte i maskinen når en kopp bestilles. Slik blir kvaliteten lik fra gang til gang.

Les mer her

Norwegian Roast

Sertifiserte kaffebønner fra hele verden

Over 200 år med kaffeproduksjon har gitt oss verdifull kunnskap om verdens mest interessante kaffeområder. Den dag i dag er vi stadig på reise for å finne den optimale kaffen for den nordiske, lyse brennemåten - den som best lokker frem kaffeområdenes særpreg. Vi kaller den "norwegian roast". Norwegian Roast-serien omfatter spennende kaffetyper fra flere kontinenter, og er kaffe av svært høy kvalitet.

Les mer her

Krone

God kaffe til en god pris

Krone Kaffe er en blanding av kvalitetskaffe fra noen av verdens fremste kaffeland. Smaken er fyldig, rund og lett syrlig, med fin ettersmak. Kaffen ble lansert i forbindelse med kroningen av Kong Haakon VII i 1906. Krone Value er en rimeligere Krone-blanding bestående av robusta- og arabicabønner fra Vietnam og Brasil. Den er også Utz-sertifisert.

Les mer her

Illy

Kaffe i toppkvalitet

illys unike blanding består av ni typer arabicabønner fra nøye kvalitetssikrede kaffeplantasjer. For å sikre topp kvalitet og en bærekraftig produksjon kjøper illycaffè all sin råkaffe direkte fra kaffefarmene. Selskapet stiller både kompetanse og teknologi til disposisjon, i tillegg til at de betaler dyrkerne mer enn normal markedspris for kaffen.

Les mer her

Espresso House Barista Station

Espresso House kaffe på din lokasjon

Med Espresso House Barista Station får du den autentiske premium kaffeopplevelsen fra Espresso House på din arbeidsplass. Det ubemannede totalkonseptet gjør at kaffen dine gjester og ansatte kjenner fra Espresso House er tilgjengelig døgnet rundt.


Les mer her