• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Espresso House Barista Station

En kaffeopplevelse i verdensklasse

JDE Professional og Espresso House lanserer nå en ny kaffeopplevelse med Espresso House Barista Station. Espresso House Barista Station bringer den autentiske, premium kaffe- og teopplevelse som du finner i en kaffebar, in-house. Det smarte samlede konsept er ubemannet og tilgjenglig døgnet rundt.

Espresso House Barista Station

Den autentiske, premium kaffe- og teopplevelsen in-house

  • Få den gode kaffen som du kjenner fra din Espresso House café
  • Et smart totalkonsept, ubemannet og tilgjengelig 24/7
  • Kaffebardesign som gir den ultimate café-opplevelsen
Kom i kontakt med oss

Växtbaserad mjölk

Soul Barista har et dobbelt melkesystem som lar forbrukerne velge mellom ku- eller plantebasert melk. Med Soul Barista kan du oppfylle etterspørselen fra plantebaserte forbrukere, noe som er en raskt voksende forbrukertrend. Dette betyr også at du kan tilby en bedre kaffeopplevelse til gjestene dine.

En kaffeløsning etter ditt behov

Jobber du på kontor, et sykehus, en utdannelseinstitusjon eller driver du en bensinstasjon?
Vi skreddersyr Espresso House Barista Station etter ditt behov.

Spesialkaffe

Kaffe, the Espresso House way

Kaffen fra Espresso House er alltid premium spesialkaffe fra deres eget brenneri utenfor Stockholm, hvor de bruker den såkalte "Craft roasting"-metoden. Det betyr at våre talentfulle "Roast Masters" tar seg god tid slik at kaffen blir nøye og sakte brent til perfeksjon. Espresso House handler direkte med kaffebøndene med bærekraftige metoder og kjøper kun den beste kaffen - både med tanke på miljø og sosiale aspekter. Denne premiumskvaliteten er topp 5% i verden og er klassifisert som "Spesialkaffe".

Den ultimate kaffeopplevelsen

"Nå finnes det en kaffemaskin som vi stoler på. Våre kaffeeksperter har testet og tilpasset hver eneste del av prosessen helt opp til serveringen av den perfekte kaffekopp. Vår designer har laget en kaffestasjon sammen med JDE, som tilbyr en liten oase av Espresso House. Vi lanserer en kaffeopplevelse som er på linje med vårt motto - nemlig å levere verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjester." - Espresso House.

Din favorittkaffe

Espresso House Barista Station leverer forskjellige typer kaffe; fra en klassisk cappuccino, en stor vanilla latte eller en cortado med et ekstra espressoshot - du kan brygge den akkurat slik du elsker den.

Om Espresso House

Espresso House handler om å skape en premium og personlig kaffeopplevelse - fra håndlaget spesialkaffe fremstilt av erfarne baristaer til god service i et unikt og hyggelig miljø med en innbydende atmosfære. Etablert av Elisabeth og Charles Asker i Lund, Sverige i 1996. Espresso House har vokst til å bli det ledende premium kaffebarmerket i Norden med over 400 kaffebarer på tvers av Norge, Sverige, Finland og Danmark. Den første Espresso House i Tyskland åpnet den 11. oktober 2018.

 

Ønsker du mer informasjon om Espresso House Barista Station?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg snarest.

Hva slags kaffeløsning kan vi hjelpe deg med?

 

 

Vil du heller ringe?

📞 800 800 15

Vi står klare til å hjelpe deg på telefonen!

 

Vårt kundesenter er åpent:

Mandag til fredag fra 08.00 – 16.00 

Download bilder

Download high.res bilder

1. Klikk på ønsket bilde

2. Høyre klikk

3. Velg "Lagre som"