• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

God kaffe motiverer dine ansatte!

Motiverte ansatte er nøkkelen til suksess. En motivert ansatt blir lengre i bedriften, er mer produktiv, mer fornøyd og snakker med positivt om bedriften enn en umotivert ansatt. Studier om motivasjonsfaktorer på arbeidsplassen, viser at kaffe er en nøkkelfaktor for de ansattes motivasjon.

Kaffe - en viktig suksessfaktor for god atmosfære! 

Kaffe er viktig for de fleste nordmenn, og enkopp kaffe er et viktig innslag i dagen. Ikke bare for smakens skyld, men for alt det kaffe representerer - en personlig pustepause eller et spesielt øyeblikk mellom kolleger. Ved å tilby gode og fleksible kaffeløsninger, viser arbeidgiver at de setter pris på deg og dine dine kolleger.

 

Nøkkelen til suksess?

På kontoret er gjerne kaffemaskinen et sted for å utveksle kunnskap og erfaring. Dette er området for en rask og uformell fremlegging av dine idéer, for å få nyttige tilbakemeldinger fra kolleger.

{ En god kopp kaffe kan gjøre det umulige mulig }

 

“Beklager at kaffen vår ikke er så god”

Har du vært i et møte i en bedrift hvor de ansatte har beklaget seg over kvaliteten på kaffen? Det er ingen god måte å møte potensielle kunder på. Eller opplever du at dine ansatte går rett forbi kaffemaskinen og heller henter kaffen på nærmeste kaffebar? Så kan du regne på hvor lang tid det tar, og se at det neppe er bra for effektiviteten.

Løsningen på problemet er heldigvis enkel. Invester i en skikkelig kaffemaskin. Det skaper både tillit, produktivitet og god atmosfære på arbeidsplassen!