• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Slik velger du den beste kaffemaskinen til din bedrift/

Det er ingen kaffemaskin som er best. Alt avhenger av antall ansatte, deres preferanser, hva som er praktisk mulig og selvfølgelig prisen! Vurderer du å kjøpe en ny kaffemaskin for selskapet, men er du i tvil om hvilken du skal velge? Så les videre her, hvor vi gjennomgår fordeler og ulemper med de forskjellige typene maskiner.

Manuell espressomaskin

Manuelle espressomaskiner lager kaffe i en klasse for seg, og er et ypperlig valg til bedrifter som har tid og ressurser til å servere kaffe av fremste kvalitet. Her må du nemlig selv stå dosere, kverne og tampe bønnene før du er klar til å brygge kaffen - det kan virke omstendelig, men med en god innføring lærer medarbeiderne raskt å lage en god kopp kaffe i pausen.  

Kjøper du en manuell espressomaskin, investerer du i en i god kaffeopplevelse - og det sender et sterkt signal til kunder, ansatte og andre besøkende på kontoret.

En manuell espressomaskin er den beste kaffemaskin hvis... 

Dere gir medarbeidere og kunder den ultimative kaffeopplevelsen. Hvis kvalitet og gode råvarer betyr mer enn bryggetid, så er en manuell espressomaskin uten tvil den beste kaffemaskin til din bedrift.   

Legg merke til at manuelle espressomaskiner ofte kommer uten ekstrautstyr. Sjekk derfor om det følger med kvern, tamper, melkepitcher og tampematte. En manuell espressomaskin kalles også for en halvautomatisk espressomaskin - og kanskje det er en mer velvalgt betegnelse - det er tross alt deler av kaffebryggingen som skjer automatisk.  

Se våre maskiner

Automatisk espressomaskin

En automatisk espressomaskin lager kaffe i samme gode kvalitet som en manuell espressomaskin. Forskjellen er bare at du ikke selv trenger dosere, kverne og tampe bønnene. Med en automatisk espressomaskin får dine medarbeidere kort sagt kvalitetskaffe bare ved å trykke på en knapp - i et travelt kontormiljø er den automatiske utgaven derfor mer populær og velegnet enn den manuelle. Mange av de automatiske espressomaskinene har et innebygd melkesystem, noe som betyr at de ansatte kan nyte mange forskjellige kaffevarianter i pausen.  

En automatisk espressomaskin er den beste kaffemaskinen hvis... 

Du setter pris på god kaffe, men ønsker samtidig en effektiv kaffemaskin til kontoret. En automatisk kaffemaskin er det beste fra begge verdener - og i tillegg har maskinene som regel kort bryggetid og er lette å rengjøre. 

Se våre maskiner

Kapselmaskin

Kapselmaskiner er brukervennlige. Den gjør det først og fremst lett for de ansatte å lage en velsmakende kopp kaffe i pausen - men denne typen maskin er også enkel å bruke for kunder og andre gjester på kontoret som ikke er vant til å betjene maskinen.  

I tillegg krever de fleste kapselmaskiner et minimum av rengjøring og vedlikehold. Til gjengjeld er kaffekapsler dyre sammenlignet med andre typer kaffe. Før du velger en kapselmaskin, bør du derfor være klar over at driftskostnadene kan være større enn for andre typer kaffemaskiner.  

Hvis din bedrift har grønne ambisjoner, så er kapselmaskinen kanskje ikke den beste kaffemaskinen til kontoret. Kapslene består nemlig i hovedsak av problematiske materialer som plast og aluminium. Velger du en kapselmaskin, bør du derfor sortere dem, slik at de kan gjenbrukes.

En kapselmaskin er den beste kaffemaskinen hvis… 

Dere vil gjøre det enkelt for ansatte og kunder å lage en god kopp kaffe på kontoret. Med en kapselmaskin får dere dessuten en kaffemaskin som er driftssikker og lett å vedlikeholde. 

Se våre maskiner

Cafitessemaskin

Cafitessemaskiner er lette å betjene, og dessuten lager de velsmakende kaffe av 100 % espressokonsentrat. Det betyr at du får kvalitetskaffe på rekordtid fordi bønnene ikke først skal kvernes og presses. Til gjengjeld må du være oppmerksom på de forskjellige fordelene og ulempene ved å velge en maskin som brygger kaffe på konsentrat. Konsentratet må f.eks. oppbevares i en fryser - du må derfor sørge for at kaffemaskinen er plassert nær en fryser som det er plass i. Til gjengjeld kan du glede deg over at espressokonsentrat som regel er billigere enn både kapsler og hele bønner - og samtidig holder det seg lenger. Du trenger altså ikke spekulere så mye på holdbarhet når du kjøper inn.  

En Cafitesse er den beste kaffemaskinen hvis… 

Du foretrekker en kaffemaskin som er billig i drift og som samtidig lager velsmakende kaffe til de ansatte. Det er umulig å smake at kaffen er laget av konsentrat - den smaker akkurat som kaffe som er brygget på friske bønner.  

Se våre maskiner

Filterkaffemaskin

Knappe 50 % av danskene foretrekker filterkaffe. Velger du en filterkaffemaskin til kontoret, er du derfor sikret en smaksopplevelse som faller i god jord hos de fleste. De fleste filterkaffemaskiner er både lette å betjene, vedlikeholde og rengjøre. Når du investerer i denne type kaffemaskin, får du altså en driftssikker maskin som leverer god kaffe hver dag.  

Legg merke til at filterkaffemaskiner ofte har mindre kapasitet enn andre typer av kaffemaskiner. Derfor passer denne typen maskin som regel best til mindre bedrifter.  

En filterkaffemaskin er den beste kaffemaskinen hvis… 

Du foretrekker en kaffemaskin som er enkel og billig i drift og samtidig lager velsmakende kaffe til de ansatte. Alle disse kriteriene oppfyller filterkaffemaskinen.  

Se våre maskiner