Finn den rette kaffemaskinen til ditt

Kontor

 

God kaffe er viktig for både produktiviteten og motivasjonen til dine ansatte. 
Våre kaffeeksperter kan sette sammen den perfekte løsningen til deres behov.

Motta rådgivning

En kaffepause i løpet av dagen gir medarbeiderne et energitilskudd og fornyet motivasjon - og gode muligheter for kunnskapsdeling, idéutveksling og ikke minst, praten over kaffekoppen som styrker felleskapet. Derfor er det viktig at kaffemaskinen blir et godt møtested på arbeidsplassen.

Det kan du sørge for ved å velge en kaffemaskin til kontoret som oppfyller bedriftens behov og ønskene fra medarbeiderne. Du bør blant annet ta stilling hvor mye kaffer dere drikker om dagen og hvilke smaksvarianter medarbeiderne – og bedriftens gjester – skal kunne velge mellom.

Få rådgivning

JDE Professional tilbyr et stort utvalg av stilfulle kaffemaskiner til kontoret som krever minimalt med rengjøring og vedlikehold. De varierer i kapasitet, utvalg og funksjoner, men alle passer perfekt inn i et travelt arbeidsmiljø der man ikke trenger flere praktiske oppgaver enn strengt nødvendig.

Få rådgivning

Hvor stort er kontoret?

Antall ansatte og gjester
< 10 10 - 30 30 - 50 50 +

 

Våre mest solgte kaffemaskiner til kontoret

Cafitesse Excellence Compact Touch

Denne lille, kompakte kaffemaskinen er lett å betjene og har et stort utvalg av kaffedrikker. Det moderne designet gjør den dessuten ekstra innbydende – både for medarbeidere som trenger en pause og for kunder som er på besøk i bedriften.

Cafitesse Exellence Compact Touch passer til bedrifter med et forbruk på 20-100 kopper om dagen og krever et minimum av vedlikehold og rengjøring. Den er med andre ord en perfekt kaffemaskin til et travelt kontor.

Få et gratis tilbud

L'OR Promesso

Er du ute etter en kaffeløsning til en mindre bedrift? Da er Promesso en utmerket kaffemaskin til kontoret. Den serverer alle kjente kaffevarianter i høy kvalitet – og krever bare 7 minutters ukentlig rengjøring og vedlikehold.

Promesso har prisbelønt design som pynter opp ethvert kontor – og så har den en bryggetid på bare 24 sekunder per kopp. Det gir enda bedre tid til å innlede gode samtaler og fylle opp med ny energi i kaffepausen.

Få et gratis tilbud

Omni-serien

Omni står bak en hel serie av kaffemaskiner til kontoret – og felles for dem er at de har et stilfullt og intuitivt design og en stor berøringsskjerm som gjør det til en fornøyelse for både medarbeidere og gjester å bruke maskinen – og så serverer de kaffe i høy kvalitet i alle de variantene du kjenner. Serien av Omni-kaffemaskiner er velegnet til bedrifter med opptil 50 ansatte.

Få et tilbud på vår smarte Omni ES B2C, som passer inn i ethvert kontormiljø.

Få et gratis tilbud