• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Cafitesse Excellence Compact Black

Daglig rengjøring

Daglig rengjøring av din kaffemaskin.

Vi anbefaler at du rengjør din Cafitesse Excellence Compact Black daglig i tillegg til den ukentlige rengjøringen. Dette innebærer å rengjøre utsiden og tømme dryppbrettet.

Du utfører den daglige rengjøringen i 8 trinn.

Trinn 1

Fjern dryppbrettet

Trekk dryppbrettet mot deg. Pass på at vannet ikke søles.

Utstyr:
  • Oppvaskbørste Ren,
  • tørr klut Ren,
  • fuktig mikrofiberklut

Trinn 2

Tøm og rengjør dryppbrettet

Fjern risten fra dryppbrettet og tøm dryppbrettet i vasken. Rengjør dryppbrettet og risten under rennende vann med en oppvaskbørste og tørk dem deretter med en ren klut.

Trinn 3

Sett inn dryppbrettet

Skyv dryppbrettet tilbake i kaffemaskinen. Pass på at du trykker det ordentlig ned.

Trinn 4

Plasser risten tilbake på dryppbrettet

Meldingen vil nå ha forsvunnet fra skjermen.

Trinn 5

Aktiver ventemodus

Mens du rengjør utsiden, kan det hende du ved et uhell trykker på valgknappene. For å forhindre at Cafitesse Excellence Compact Black brygger kaffe ved et uhell, kan du aktivere ventemodus. Åpne kjøleskapsdøren og trykk på "ventemodus"-knappen på venstre side.

Trinn 6

Rengjør utsiden

Bruk en ren fuktig klut til å tørke av utsiden av kaffemaskinen din. Når du er ferdig, kan du trykke på "ventemodus"-knappen igjen.