• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Cafitesse Excellence Compact Black

Feil 30 (Kjølingen er for varm)

Kjølingen er for varm.

Din Cafitesse Excellence Compact Black viser feilkode 30. Dette betyr at det er et problem med temperaturen på kjølesystemet. Omgivelsestemperaturen er muligens for høy (30°C eller høyere). Som et resultat faller ikke kjølingstemperaturen under 3°C.

Du kan løse dette i 6 trinn ved hjelp av den nettbaserte feilsøkingshjelpen.

Trinn 1

Sjekk omgivelsestemperaturen

Din Cafitesse Excellence Compact Black skal installeres i et miljø der temperaturen ikke overstiger 30°C. Prøv å senke omgivelsestemperaturen. For eksempel ved å åpne et vindu eller slå på aircondition. Når temperaturen har sunket, kan du gå videre til trinn 2.
 
Utstyr:
  • Ren, tørr klut

Trinn 2

Slå av kaffemaskinen

Siden du må åpne ventilasjonen, er det lurt å slå av kaffemaskinen. Dette er for å unngå uhell. Pass på å trekke ut støpselet.

Trinn 3

Fjern ventilasjonsristen og filteret

På baksiden av din Cafitesse Excellence Compact Black er det en rist som inneholder et filter. Fjern disse fra kaffemaskinen ved å trykke ned på fanen og trekke den mot deg.

Trinn 4

Rengjør filteret

Skyll filteret under springen og tørk det grundig. Tørk filteret med en ren, tørr klut. Papirhåndklær kan etterlate papirrester som er vanskelig å fjerne. Hvis det også er støv på risten, kan du gjøre det samme med risten.

Trinn 5

Sett risten på plass

Plasser risten med filteret tilbake i kaffemaskinen. Plasser risten nederst først, og skyv deretter fanen opp for å sikre risten helt. Du vil høre et klikk når risten er satt på riktig måte.

Trinn 6

Start kaffemaskinen på nytt

Koble til strømkabelen. Cafitesse Excellence Compact Black vil nå starte på nytt.