• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Cafitesse Excellence Compact Black

Skylling

Skyll kaffemaskinen

Du kan skylle din Cafitesse Excellence Compact Black regelmessig hvis du ønsker det. Men ukentlig og daglig rengjøring er tilstrekkelig.

Skyll kaffemaskinen din i 4 enkle trinn.

Trinn 1

Aktiver skyllingsmodus

Hold nede den røde stoppknappen samtidig som du trykker på den nedre høyre (Enter) knappen. Etter omtrent 2 til 3 sekunder går maskinen inn i rengjøringsmodus. Pass på at du trykker ned den røde stoppknappen før du trykker på den nedre høyre knappen, ellers vil maskinen lage en drikk.

Utstyr:

• Medfølgende oppsamlingsbrett

Trinn 2

Velg skyllingsprogrammet

På skjermen vil du se "Skyll". Trykk på "Enter" (nederste knapp til høyre).

Trinn 3

Sett tilbake oppsamlingsbrettet

Skjermen viser nå "Plasser oppsamlingsbeholder". Du må plassere det medfølgende oppsamlingsbrettet under tutene. Hvis du ikke har det tilgjengelig, kan du bruke en beholder med minst 1 liter kapasitet.

Trinn 4

Start skylling

Når du har plassert oppsamlingsbrettet, kan du trykke på "Enter". Kaffemaskinen vil starte skyllingen. Dette tar ikke mer enn 5 minutter.

Merk! Væsken er varm, så ikke berør den.