• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Cafitesse Excellence Compact Black

Ukentlig rengjøring

Ukentlig rengjøring av kaffemaskinen din.

For å opprettholde optimal tilstand på kaffemaskinen din, er det viktig å rengjøre Cafitesse Excellence Compact Black regelmessig. Følg denne rengjøringsinstruksjonen minst en gang i uken. Når det er på tide å rengjøre maskinen, vises en melding automatisk på skjermen.

Rengjør kaffemaskinen din i 22 enkle trinn.

Trinn 1

Aktiver rengjøringsmodus

Hold nede den røde stoppknappen og trykk deretter på nedre høyre (enter) knapp. Etter ca. 2 til 3 sekunder går maskinen inn i rengjøringsmodus. Sørg for å trykke på den røde stoppknappen før du trykker på nedre høyre knapp, ellers vil maskinen produsere en drikk.

Utstyr

• Reng og fuktig mikrofiberklut
  • Ren og tørr klut
  • Ren kjøkkenpapir
  • Inkludert fille
  • Suma Cafe Tabs
  • Oppsamlingsbrett som følger med
  • Valgfritt: byttesett

Trinn 2

Velg rengjøringsprogrammet

Du vil se "Skyll" på skjermen. Bruk den andre knappen fra nedre høyre for å fortsette til skjermen viser "Rengjør". Trykk deretter på den nedre knappen til høyre (Enter). "Fjern prod. pakke" vises på skjermen.

Trinn 3

Åpne kjøleskapsdøren

Åpne kjøleskapsdøren ved å ta tak i den på begge sider av håndtaket og trekke den oppover.

Trinn 4

Fjern ingredienspakken

Fjern ingredienspakken fra kaffemaskinen ved å løfte den litt.

Trinn 5

Rengjør kjølekomponenten

Du kan bruke den medfølgende kluten til å rengjøre innsiden av doseringsåpningen. Deretter rengjør innsiden av kjølekomponenten med en fuktig mikrofiberklut. Tørk til slutt kjølekomponenten med en papirhåndkle. Trykk nå på "Enter" på kjøleskapsdøren (nederste knapp til høyre).

Trinn 6

Fjern mikserkonsollen

Skjermen viser "Fjern og rengjør miksebrettet". Begynn med å fjerne mikserkonsollen. Det er det grå området rett under kjøleskapsrommet. Ta tak i det og dra det ned mot deg. Du vil høre et pip.

Trinn 7

Fjern miksebrettet

Fjern miksebrettet forsiktig fra kaffemaskinen. Du vil høre enda et pip.

Trinn 8

Rengjør miksebrettet

Rengjør miksebrettet ved å plassere det i en beholder med varmt vann og Suma Café Tabs (les også instruksjonene på pakken). La miksebrettet ligge i bløt i omtrent 15 minutter. Skyll deretter miksebrettet grundig og tørk det.

Trinn 9

Rengjør miksekonsolet

Rengjør miksekonsolet ved å tørke det av med en fuktig mikrofiberklut.

Trinn 10

Skyv miksebrettet tilbake i kaffemaskinen.

Når det er riktig plassert, vil du høre et klikk og en dobbel pipelyd.

Trinn 11

Sett inn miksekonsollen

Sørg for at de to svarte brakettene faller inn i de metalliske guidene. Når du trykker på miksekonsollen, vil du høre et klikk etterfulgt av en dobbel pipelyd.

Trinn 12

Plasser ingredienspakken

Når du plasserer pakken i kaffemaskinen, sørg for at utløpsmunningen er plassert rett under pakken (i en 90 graders vinkel). Pakken vil da enkelt synke ned i holderen. Hvis du plasserer forsiden av pakken mot deg, kan du enkelt se hvor mye som er igjen i ingredienspakken. Lukk deretter kjøleskapsdøren.

Trinn 13

Start skylling

Skjermen viser nå "Plasser oppsamlingsbeholder". Hvis du har versjonen med vanntank, sørg for at det er nok vann i vanntanken. Du må plassere den medfølgende oppsamlingsbrettet under tutene. Hvis du ikke har det tilgjengelig, kan du bruke en beholder med minst 1 liter kapasitet. Når du har plassert den, kan du trykke på "Enter". Maskinen vil starte skyllingen.

Merk! Væskene er varme. Ikke berør dem.

Trinn 14

Fjern dryppebrettet

Trekk dryppebrettet mot deg. Pass på at vannet ikke søles.

Trinn 15

Fjern vanntanken

Hvis din Cafitesse Excellence Compact Black har en vanntank, kan du også fjerne denne. Grip bunnen av vanntanken ved å bruke håndtaket, løft den litt opp og flytt den deretter mot deg.

Trinn 16

Tøm og rengjør dryppbrettet

Fjern risten fra dryppbrettet og tøm dryppbrettet i vasken. Rengjør dryppbrettet og risten under rennende vann med en oppvaskbørste og tørk dem deretter med en ren klut.

Trinn 17

Rengjør vannbeholderen

Hvis du har en vannbeholder, kan du nå rengjøre den. Gjør dette under vannkranen med en oppvaskbørste.

Trinn 18

Sett inn dryppebrettet

Skyv dryppebrettet tilbake i kaffemaskinen. Sørg for å trykke det ned ordentlig.

Trinn 19

Plasser risten

Plasser risten tilbake på dryppebrettet.

Trinn 20

Plasser vanntanken

Plasser vanntanken tilbake i kaffemaskinen etter at du har fylt den.

Trinn 21

Aktiver ventemodus

Etter at du har skylt, kan du rengjøre utsiden av kaffemaskinen. Når du gjør dette, kan du ved et uhell trykke på valgknappene. For å unngå at Cafitesse Excellence Compact Black brygger kaffe utilsiktet, kan du aktivere ventemodus. Åpne kjøleskapsdøren og trykk på "ventemodus"-knappen på venstre side.

Trinn 22

Rengjør utsiden

Bruk en ren fuktig klut til å tørke av utsiden av kaffemaskinen din. Når du er ferdig, kan du trykke på "ventemodus"-knappen igjen.