• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Om oss

Dette er Jacobs Douwe Egberts Professional

"A coffee for every cup"

 

 

Landets førende leverandør

JDE Professional er Norges ledende totalleverandør av kaffeløsninger til alle som drikker kaffe utenfor hjemmet. Vi leverer kaffeløsninger til både private bedrifter og til den offentlige sektoren, og har en løsning for bedrifter av alle størrelser og bransjer. Vi har landets bredeste distribusjon av kaffe, maskiner og service, og tilbyr også et stort utvalg av annen drikke og tilbehør. Med andre ord, vi har alt du og din bedrift behøver for en komplett kaffeopplevelse på jobben. 

Vi har over 40 års erfaring med kaffemaskiner, og kjenner det profesjonelle markedet vi opererer i, svært godt. Vårt store og erfarne serviceteam sørger for kontinuerlig drift. Vi sørger for kaffen, så kan din bedrift fokusere på andre ting – enkelt, kostnadseffektivt og tidsbesparende.

Les mer om våre kaffeløsninger

Bli bedre kjent med oss - se vår presentasjonsvideo

Norges eldste kaffehus

Friele er vår desidert største merkevare, med en historie helt tilbake til 1799! Kaffehuset Friele ble en del av Jacobs Douwe Egberts (JDE) i 2015. I tillegg til Friele har vi en rekke andre kjente kaffemerker som illy, Krone og Norwegian Roast, Friele Cafitesse og L'OR. Vi har vårt eget kaffebrenneri i Bergen, og her produserer vi både Friele frokostkaffe og en rekke andre kaffemerker, både til det norske og internasjonale markedet.

Utforsk våre kaffemerker

Vårt eget kaffebrenneri i Bergen

Verdens største rene kaffehus

Over 260 års kaffeerfaring

Komplette kaffeløsninger

Kaffemaskiner til alle type bedrifter

Mange kjente kaffemerker

Samfunnsansvar

I JDE setter vi samfunnsansvar høyt på agendaen, og ønsker å bidra til en mer bærekraftig kaffeindustri. Derfor står ansvarlig handel, miljøavtrykk og samfunnsengasjement sentralt i hvordan vi opererer, og legger grunnlaget for vår CSR-strategi. Vårt mål er ansvarlig kaffe i hver kopp, og derfor tilbyr vi et stort utvalg av både miljøvennlige kaffemaskiner og sertifisert kaffe og tilbehør.

For å lære mer om våre verdier, se vår Code of Conduct.pdf

Les mer om våre CSR initativer

Hva kan vi hjelpe med?