• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Tilbehør som fullfører kaffeøyeblikket

Skap den totale kaffeopplevelsen med porselen, glass, pappkopper, sukker,
melk, rørepinner, sjokolade og mer.

Se alt tilbehør

Glass og porselenskopper

Fordi kaffen skal nytes i lekkert servise

Nå kan du servere kaffen din i unike porselenskopper og glass i forskjellige størrelser. I vårt store utvalg av porselenskopper og glass finner du det som passer din favoritt foretrukne kaffedrikk.

Pappbegre

Godt og enkelt

Vi kjenner alle følelsen. Noen ganger må alt bare gå litt fortere, og da er det lettere hvis kaffekoppen kan kastes ut umiddelbart etter bruk. Hos JDE har vi et stort utvalg av kopper, både med og uten logo.

Kanner og termoser

Når kaffen skal serveres til mange

Finn store og små kanner og termoser i nettbutikken. Vi har forskjellige størrelser på kanner og termoser, så du kan være sikker på at du finner akkurat det du trenger.

Kaffesirup, fløte og søtning

Tilbehør som fullfører kaffeopplevelsen

Drikker du kaffen svart? Hvis ikke så har vi alt du trenger for å lage en komplett kopp kaffe som f.eks. kaffesirup i forskjellige smaker, søtning, melk eller fløte.

Baristautstyr

Godt og enkelt

Har du en manuell espressomaskin, finner du alt du trenger av utstyr her. Mangler du en ny kvern? Så har vi en unik kvern, som passer perfekt på de fleste arbeidsplasser. Vi har også rørepinner til kaffen din og stålmuffe/pitcher hvor du enkelt kan steame melken.

Rensemidler

Alt du trenger til rengjøring av din kaffemaskin

Det er viktig å holde kaffemaskinen ren for å opprettholde den gode, klassiske kaffesmaken. Hos JDE Professional tilbyr vi et bredt utvalg av avkalkings- og rengjøringsmidler.

Bærekraftig kakao og tilbehør

På JDE har vi en klar CSR -strategi. Vi ønsker å redusere våre totale CO2 -utslipp, optimalisere eksisterende prosesser og gjøre emballasjen vår resirkulerbar. Som en del av denne prosessen kan vi nå tilby FSC-sertifiserte kopper til din arbeidsplass. De er funksjonelle, gavner miljøet, klimaet, dyrene og plantene. Samtidig er lokalbefolkningen, skogarbeiderne og urfolket beskyttet i skoger rundt om i verden. Når du kjøper FSC-sertifiserte kopper, er du med på å støtte denne prosessen.

Les mer om vår bærekraftige kakao og tilbehør

Få en komplett kaffeløsning til din bedrift

Hva er kaffen verdt hvis du ikke har en kaffemaskin som kan brygge kaffen til deg? Eller hva er kaffeopplevelsen verdt hvis du ikke har en kopp å drikke kaffen fra? Hos JDE tilbyr vi alt du trenger for å skape en komplett kaffeopplevelse. Vi gir deg god, velsmakende kaffe fra vårt eget kaffebrenneri, profesjonelle kaffemaskiner av høy kvalitet og landsdekkende service. Hva mer kan du ønske deg? Kanskje litt sjokolade som du kan nyte med kaffen, eller melk til deg som ikke foretrekker kaffen svart.

Ikke fortvil, vi har alt du trenger. Kaffemaskin, kaffe, te og tilbehør - vi tilbyr alt i én løsning!

Les mer