Finn den rette kaffeløsningen til din institusjon i

Sykehus- og pleiesektoren

 

Behovet for god kaffe er viktig i pleiesektoren. Både til medarbeidernes velfortjente pauser og til pasientenes ventetid. Våre kaffeeksperter hjelper med å finne den løsningen som passer best til deres behov, enten det gjelder sykehus, helsestasjon eller en mindre klinikk.

Motta rådgivning

Kaffeløsninger til institusjoner i helsesektoren må være hygieniske og kreve minimal innsats fra de ansatte, som står på mer enn nok i utgangspunktet. Hos JDE Professional leverer vi brukervennlige kaffemaskiner til sykehus, pleiehjem og klinikker – felles for dem er at de er lette å rengjøre og vedlikeholde, samtidig som de har et intuitivt design som gjør det lett for pasienter, besøkende og ansatte å betjene maskinen selv.

Få rådgivning

Leter dere etter en ny, leveringsdyktig kaffemaskin til venterommet, kantinen, kaffehjørnet eller sykehusgangen? Våre eksperter kan hjelpe dere med en løsning som oppfyller ønskene deres om kapasitet og utvalg – og som samtidig overholder budsjettet.  

Få rådgivning

Hvor mange ansatte og pasienter har dere?

Antall ansatte og gjester
< 10 10 - 30 30 - 50 50 +

 

Våre mest solgte kaffemaskiner til sykehus, klinikker og plejehjem

Cafitesse Quantum – til sykehuskorridorer og venterom

Cafitesse Quantum er et godt valg til travle sykehuskorridorer. Med en bryggetid på bare 3 sekunder per kopp har kaffemaskinen kapasitet til å servere varm drikk for både pasienter, pårørende og personale. I tillegg krever Cafitesse Quantum et minimum av rengjøring – og dessuten er den enkel å betjene. Det betyr at de ansatte – som har det travelt nok i utgangspunktet – ikke behøver å avsette tid til vedlikehold av kaffemaskinen.

Cafitesse Quantum er garanti for god kaffe i store mengder!

Få et gratis tilbud

L´OR Promesso – et godt valg til klinikken

Skal pasientene tilbringe tiden i venterommet med en god kopp kaffe? Da er L'OR Promesso det opplagte valg til klinikken. Den har et intuitivt design som gjør det enkelt å betjene maskinen, og samtidig byr den på 7 forskjellige varianter, deriblant cappuccino, espresso eller en klassisk varm kopp kaffe.

I tillegg krever L´OR Promesso et minimum av rengjøring – det gjør det lett for travle medarbeidere å opprettholde optimal hygiene på kaffemaskinen. 

Få et gratis tilbud

Omni ES B2C – et stort utvalg av kaffedrikker

Omni ES B2C er en brukervennlig og stilfull kaffemaskin med høy kapasitet – samtidig går det raskt å rengjøre og fylle den opp, noe som gjør det lett å sikre god hygiene i sykehuskantinen, venterommet eller resepsjonen og samtidig sørge for at det alltid er nybrygget kaffe til pasienter og pårørende. 

Omni ES B2C har et stort utvalg av kaffedrikker, deriblant de klassiske svarte variantene samt melkebaserte varme drikker som cappuccino, varm kakao og café au lait.

Få et gratis tilbud