Finn den dette kaffeløsningen til ditt

Hotell

Gjestfrihet er stikkordet, og din jobb er å gjøre gjestenes besøk minneverdig.
Vår jobb er å sørge for at dine gjester får en minneverdig kopp kaffe.
Vår kaffeeksperter gir deg råd om den rette kaffeløsningen for deres behov.

Motta rådgivning

Dine hotellgjester er garantert vidt forskjellige – og det samme er kaffesmaken deres. Hvis du vurderer å investere i en ny kaffemaskin til hotellet, er det derfor alltid lurt å se etter en som er allsidig og tilbyr flere forskjellige kaffevarianter i høy kvalitet.

Det neste du må ta stilling til, er hvor kaffemaskinen skal stå. Skal den stå på rommet eller i lunsjbuffeten, bør du velge en intuitiv maskin som er lett å bruke for gjestene. Det er noe annet hvis den skal stå i baren, restauranten eller resepsjonen, der det er dine ansatte som skal betjene den.

Få rådgivning

Det finnes med andre ord mange vurderinger som må tas før du velger nyt kaffemaskin til hotellet – og våre eksperter hjelper deg gjerne med å gjennomgå sortimentet vårt og finne en løsning som matcher ditt budsjett og behov.

Få rådgivning

Hvor mange gjester har dere?

Antall ansatte og gjester
10 - 30 30 - 50 50 + 50 +

 

Våre mest solgte kaffemaskiner til hotell

L´OR Promesso

L´OR Promesso har et prisbelønt design og byr på optimale muligheter for å skape sin egen, personlige kaffe. Plasser kaffemaskinen i hotellets lunsjbuffet og la gjestene finne frem sin indre barista, eller ha Promesso-maskinen stående bak baren, der dine ansatte kan servere lekker kvalitetskaffe i 6 forskjellige varianter til hotellgjestene.

Promesso-maskinen hører til i den mellomste prisklassen, men er et både godt og langsiktig valg til hotellet.

Få et gratis tilbud

Franke A600

Franke A600 er en helautomatisk espressomaskin som fremstiller smakfull kvalitetskaffe. Den har et elegant design og kan lage hele 48 forskjellige kaffedrikker, deriblant cappuccino, latte macchiato og varm kakao. Franke A600 er en god valgmulighet hvis du er på utkikk etter en kaffemaskin til hotellets bar eller restaurant – eller i frokostbuffeten der gjestene selv kan leke barista og tilpasse smaken i sin kaffedrikk ved å tilsette ekstra skum, melk eller varmt vann.

Få et gratis tilbud