Finn den rette kaffemaskinen til

Industri & fabrikk

En kaffemaskin til industri og fabrikker krever en robust kaffemaskin du kan stole på.
Kaffemaskinen må kunne tåle hverdagens utfordringer, både i form av inneklima, rengjøring og hastighet.

Motta rådgivning

Hos JDE Professional har vi et stort sortiment av solide industrikaffemaskiner som produserer kvalitetskaffe i høy hastighet, slik alle rekker å få en kopp i pausen. De har kapasitet og en holdbarhet som matcher behovet i større virksomheter, på byggeplasser, i kantiner, storkjøkkener og andre institusjoner der det drikkes uante mengder kaffe, og hvor mange personer deler samme maskin.

Få rådgivning

Vår industrikaffemaskiner har en bryggetid på ned til 3,5 sekunder per kopp og fås i en rekke utgaver, slik at du kan finne en som passer til sin virksomhet og som har de funksjoner og smaksvarianter som du ønsker.    

Våre eksperter hjelper dere gjerne med å velge riktig kaffeløsning– de har gitt råd til en rekke næringslivskunder i deres jakt på å finne den riktige industrikaffemaskinen.

Få rådgivning

Hvor mange ansatte har dere?

Antall ansatte og gjester
< 10 10 - 30 30 - 50 50 +

 

Vår mest solgte industrikaffemaskiner

Cafitesse Exellence Compact Black

En enkel og kompakt industrikaffemaskin som skjenker svart kaffe på rekordtid. Cafitesse Excellence Compact Black er et godt valg til bedrifter med 5-20 ansatte. Maskinen har en bryggetid på bare 15 sekunder per kopp og 92 sekunder per kanne – det betyr at du kan servere kaffe for ansatte og gjester på rekordtid. Med en ukentlig rengjøringstid på bare 4 minutter i gjennomsnitt, tilhører Cafitesse Excellence Compact Black dessuten de industrikaffemaskinene som krever aller minst vedlikehold.

Få et gratis tilbud

Cafitesse Quantum

Cafitesse Quantum maskinen brygger svart kvalitetskaffe i en hastighet som utkonkurrerer lignende industrikaffemaskiner. Maskinen har nemlig en bryggetid på bare 3,5 sekunder per kopp og 14 sekunder per kanne.

Denne industrikaffemaskinen er spesielt velegnet til storkjøkkener og konferansesentre, siden den kan produserer opptil 400 kopper kaffe daglig.

Få et gratis tilbud

Omni S – malt kaffe og hele bønner

Omni S finnes i to varianter – Omni S for malt kaffe og Omni S for hele bønner. Felles for begge industrikaffemaskiner er at de er lette å betjene og har en bryggetid på 30 sekunder per kopp. Dvs. at de kan levere ca. 90 kopper i timen. Omni S-modellene skiller seg fra de øvrige industrikaffemaskinene ved at de ha flere smaksvarianter å velge mellom. Modellen for malt kaffe har forskjellige varianter av svart kaffe, mens hele bønner modellen også kan brygge varm kakao. 

Få et gratis tilbud