• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Velg riktig kaffemaskin til kontoret

Skal du investere i en kaffemaskin til kontoret? Her får du en guide til å velge riktig kaffemaskin.

Det er ingen hemmelighet at kaffe bidrar til å skape god stemning. Det er derfor en kaffemaskin er en god idé på kontoret. Først og fremst kan duften av kaffe bidra til en koselig atmosfære, og koffeinen i den varme drikken bidrar til økt energi og produktivitet hos de ansatte. Derfor er det flere fordeler med å få en kaffemaskin på kontoret. Men hva slags kaffemaskin trenger du å skaffe? Vi har et bredt utvalg, og dermed noe til enhver smak. Først og fremst bør du bli enig med deg selv om hva du som virksomhet ønsker å få ut av den kommende kaffemaskinen. Hvis du allerede vet hva du er på utkikk etter, kan du se hvilke maskiner vi anbefaler til kontor her.

 

For å bestemme hvilken type kaffemaskin som er riktig for ditt kontor, er det noen spørsmål som trenger svar. Disse spørsmålene skal bidra til å få en oversikt over kontorets behov og hvilke kaffepreferanser som finnes på kontoret.

Tid

Det er forskjellig fra kaffemaskin til kaffemaskin hvor lang tid det tar å brygge en kopp kaffe. Så hvis kontoret er påvirket av en travel hverdag, bør du velge en som brygger kaffe raskt. Hvis dette ikke har en større betydning for deg, kan du skaffe en kaffemaskin med andre funksjoner.


Kvalitet

Hvis de ansatte på kontoret foretrekker kaffe av høy kvalitet, kan dette ønsket ofte få konsekvenser for bryggetiden. En prima kopp kaffe har en lengre produksjonsprosess. Til gjengjeld er man sikret en delikat kopp kaffe, hvor det ikke er gått på kompromiss med smaken.

 

Antall kopper

Det er en god idé å få en oversikt over hvor mange kopper kaffe som blir drukket på kontoret i løpet av en dag. Når du vet dette, er du garantert å få en kaffemaskin som verken har for stor eller liten kapasitet. Du får nøyaktig det behovet tilsier.

 

Smaksvarianter

Mange mennesker har en kaffevariant de foretrekker. Derfor er det en god idé å lage en liste over hvilke typer kaffe maskinen må kunne brygge. Våre maskiner er svært forskjellige, og hvilke typer varm drikke de kan fremstille, varierer.

En kaffemaskin for enhver smak

Hos JDE Professionals tilbyr vi et bredt utvalg av kaffemaskiner til kontoret. Det er noe for enhver smak og for alle typer kontor. Vi tilbyr 4 forskjellige typer maskiner, som hver har sin egen "personlighet".

Cafitesse kaffemaskiner

Cafitesse er allsidige maskiner som kan levere flere typer varm drikke, og er veldig hygeniske i bruk. Cafitesse-maskinene har et utvalg av forskjellige funksjoner, og har derfor noe for alle på kontoret.

Se Cafitessemaskiner

Filterkaffemaskiner

Filterkaffemaskinen kan spre duften av nybrygget kaffe på hele kontoret. Filterkaffemaskinene står klare hver morgen med en god kopp nybrygget kaffe til de ansatte.

Se filterkaffemaskiner

Espressomaskiner

Espressomaskiner kan lage flotte espressodrikker til kontoret. Vi har flere typer espressomaskiner; Både den enkle, som produserer en enkel kopp espresso, men også den mer nyanserte maskinen som kan produsere en rekke espressobaserte kaffespesialiteter.

Se espressomaskiner

Promesso

Promesso-kaffemaskinen er for bedrifter som ikke går på kompromiss - med Promesso får du nemlig en premium kaffeopplevelse på kontoret. Du kan lage akkurat den varianten du ønsker, samt lagre drikken i din personlige profil for fremtidig bruk. Med den atmosfæriske belysningen kan selskapet endre fargen selv til å passe inn i kontormiljøet. 

Mer om Promesso

Fortsatt i tvil?

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilken type kaffemaskin som passer best på ditt kontor, står våre kaffemaskineksperter klare til å hjelpe deg. Kontakt oss, så  finner vi sammen en kaffeløsning som møter akkurat din bedrifts behov og ønsker.

Få rådgivning