• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Få den beste kaffen og teen direkte tilsendt med et abonnement

Prøv det nå! Du kan enkelt opprette et abonnement direkte i nettbutikken

Er du allerede kunde? Start et abonnement her

Spar tid med et abonnement

Kjenner du følelsen når du møter opp på jobb en kald mandag morgen og oppdager at det ikke er mer kaffe igjen? Ikke fortvil! 

Med et JDE-abonnement kan du enkelt og automatisk holde kaffehjørnet godt fylt opp hele året. Det eneste du trenger å gjøre er å velge hvilke produkter du vil motta og hvor ofte de skal leveres. Så ordner vi resten! Vi sørger for å pakke alle favorittproduktene dine og levere dem til deg så ofte du ønsker. Det sparer deg tid og forhindrer feil, slik at du og kollegene dine alltid kan nyte en god kopp kaffe eller te. 

Er du ikke kunde hos oss? Ta det med ro: Du kan registrere deg som ny kunde her.

Det er KUN mulig å opprette et abonnement hvis du betaler med faktura. Hvis du vil ha dette alternativet i nettbutikken, kan du kontakte oss på 800 800 15.

 

1. Velg akkurat det du vil ha

Med et abonnement kan du bestille kaffe og te, men også melk, kopper og rørepinner. På den måten er kaffehjørnet alltid fylt opp. Det er bare mulig hvis du betaler med faktura.

2. Planlegg abonnementet

Du bestemmer selv når og hvor ofte du ønsker å motta en eske fra oss. Du velger selv om abonnementet skal ha en sluttdato.

3. Vil du endre noe? Ikke noe problem

Ferieperiode? Eller er du bare ikke til stede på arbeidsplassen? Noen ganger trenger du en annen mengde kaffe eller te. Du kan enkelt justere abonnementet.

Fordeler med et abonnement

check.pngGratis for alle kunder
check.pngDu sparer tid og trenger bare å bestille én gang
check.pngVelg produktene du vil ha i abonnementet
check.pngVelg selv hvor ofte du vil ha det
check.pngJuster bestillingen din 24/7

Et abonnement gjør det enkelt å bestille kaffe og te. Du oppretter bare et abonnement der du selv bestemmer hvilke produkter som skal inngå. På den måten får du alltid levert nye friske produkter til kaffehjørnet. Det blir ikke enklere!

Har du spørsmål om abonnementet eller er du i tvil om hvordan det fungerer? Vi har satt sammen en liste over de ofte stilte spørsmålene.

Se ofte stilte spørsmål her