• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Promesso

Feilkode 27

Plassering av ingredienspakker

Promesso-maskinen din vil indikere når det er på tide å bytte ut ingredienspakkene. Prosedyren er den samme for melk og kaffe.

Følg disse 15 trinnene for å plassere ingrediensene riktig.

Trinn 1

Maskinen forteller deg om du må bytte ut en ingrediens

Hvis en pakke er tom eller ikke er satt inn, vises en melding på skjermen. Det er tre forskjellige symboler:

  • Tom melkeemballasje
  • Tom kaffeeemballasje
  • Tom melk- og kaffeeemballasje

Trinn 2

Velg symbolet

For å bytte ut ingrediensen, må du trykke på symbolet.

Trinn 3

Åpne kjøleskapsdøren

Midt på kjøleskapsdøren er det en åpning. Ta tak i kjøleskapsdøren her og løft den opp.

Trinn 4

Løs ut ingrediensen

Flytt låsehendelen nedover.

Trinn 5

Fjern ingrediensen

Løft emballasjen opp og fjern den tomme emballasjen fra Promesso-maskinen din.

Trinn 6

Skriv ned datoen

Skriv dagens dato på den nye emballasjen. I den andre boksen, skriv ned utløpsdatoen. For melken er dette 7 dager, for kaffen er det 21 dager.

Trinn 7

Rist ingredienspakken

Rist ingredienspakken opp og ned ti ganger.

Trinn 8

Fjern hetten

Fjern hetten fra pakken. Trekk i fliken som angitt på pakken.

Trinn 9

Plasser ingrediensen

Plasser pakken og trykk den ned.

Trinn 10

Fest emballasjen

Flytt låsehendelen oppover for å sikre emballasjen ordentlig. Du vil høre et klikk.

Trinn 11

Lukk kjøleskapsdøren

Skyv kjøleskapsdøren nedover.

Trinn 12

Plasser beholderen

Hvis du plasserer en ny ingrediens, bør du alltid skylle kaffemaskinen. Plasser den medfølgende beholderen under utleveringspunktet.

Trinn 13

Fyll vannbeholderen

Forsikre deg om at vannbeholderen er fullstendig fylt.

Trinn 14

Velg skylleprogrammet

Trykk på symbolet for å starte skyllingen. Trykk deretter på start for å skylle rørene. Dette vil ta omtrent 2 minutter. Merk: ikke berør vannet, det er veldig varmt!

Trinn 15

Tøm beholderen

Tøm beholderen så snart skyllingen er ferdig. Vær forsiktig med det varme vannet! Du kan nå lage kaffe igjen.