Finn den rette kaffemaskinen til din

Utdanningsinstitusjon

 

God kaffe er viktig for produktiviteten og motivasjonen for både ansatte og studenter. Våre kaffeeksperter kan sette sammen den perfekte løsningen til deres behov.

Motta rådgivning

Lange dager med forelesninger og undervisning krever god kaffe til studentvennlige priser. Derfor kan det lønne seg å investere i en kaffemaskin til kantinen der studentene kan hente billig ta-med-kaffe i et utall varianter.

Som eliteleverandører er vi vant til å levere skreddersydde kaffeløsninger til utdanningsinstitusjoner – og våre eksperter står også til rådighet når dere skal velge ny kaffemaskin til kantinen hos dere. Sammen ser vi nærmere på deres behov og budsjett og finner en maskin som lever opp til deres forventninger.

Få rådgivning

Nedenfor har vi samlet et utvalg av budsjettvennlige maskiner, som vi ofte leverer og installerer på universiteter, fagskoler og andre skoler– de gjør de mulig å servere billig kvalitetskaffe på deres utdanningssted.

Få rådgivning

Hvor stor er utdanningsinstitusjonen?

Antall ansatte og gjester
10 - 30 30 - 50 50 +

 

Våre mest solgte maskiner til utdanningssektoren

Cafitesse Excellence Touch

Med en kapasitet på opp til 700 kopper i timen og en bryggetid på bare 6 sekunder, så er Cafitesse Excellence Touch er opplagt valg som kaffemaskin til kantinen på utdanningsinstitusjoner der behovet for kaffe er stort og der mange elever og ansatte trenger nødvendig påfyll i pausene.

Cafitesse Excellence Touch er enkel og brukervennlig – og har samtidig noe for enhver smak. Maskinen kan i tillegg til svart kaffe levere klassikere som cappuccino og latte.

Få et gratis tilbud

Med L'OR Promesso kan du servere alle de kjente kaffevariantene, som cappuccino, espresso og latte macchiato. Den passer godt til kantinen på mindre utdannelsessteder, men er også et opplagt valg hvis dere går med tanken om et hyggeligt kaffehjørne med en to-go kaffemaskin, hvor elever og undervisere selv kan hente kaffe i pausene.

L'OR Promesso har en intuitiv touchscreen som gjør den lett å betjene, og den har tidligere vunnet priser for sitt stilrene, italienske design. 

Få et gratis tilbud