Finn den rette kaffemaskinen til din

Utdanningsinstitusjon

 

God kaffe er viktig for produktiviteten og motivasjonen for både ansatte og studenter. Våre kaffeeksperter kan sette sammen den perfekte løsningen til deres behov.

Lange dager med forelesninger og undervisning krever god kaffe til studentvennlige priser. Derfor kan det lønne seg å investere i en kaffemaskin til kantinen der studentene kan hente billig ta-med-kaffe i et utall varianter.

Som eliteleverandører er vi vant til å levere skreddersydde kaffeløsninger til utdanningsinstitusjoner – og våre eksperter står også til rådighet når dere skal velge ny kaffemaskin til kantinen hos dere. Sammen ser vi nærmere på deres behov og budsjett og finner en maskin som lever opp til deres forventninger.

Få rådgivning

Nedenfor har vi samlet et utvalg av budsjettvennlige maskiner, som vi ofte leverer og installerer på universiteter, fagskoler og andre skoler– de gjør de mulig å servere billig kvalitetskaffe på deres utdanningssted.

Få rådgivning

Hvor stor er utdanningsinstitusjonen?

Antall ansatte og gjester
10 - 30 30 - 50 50 +

 

Våre mest solgte maskiner til utdanningssektoren

Cafitesse Execellence Touch

Med en kapasitet på 700 kopper i timen og en bryggetid på bare 6 sekunder, så er Cafitesse Execellence Touch er opplagt valg som kaffemaskin til kantinen på utdanningsinstitusjoner der behovet for kaffe er stort og der mange elever og ansatte trenger nødvendig påfyll i pausene.

Cafitesse Excellence Touch er enkel og brukervennlig – og har samtidig noe for enhver smak. Det finnes nemlig 14 forskjellige varianter å velge mellom, deriblant klassikere som cappuccino, varm kakao og espresso.

Få et gratis tilbud

Med L´OR Promesso kan du servere alle de kendte kaffevarianter, fx cappuccino, espresso og latte macchiato. Den er et godt bud på en kaffemaskine til kantinen på mindre uddannelsessteder, men er også et oplagt valg, hvis I går med tanken om et hyggeligt kaffehjørne med en to-go kaffemaskine, hvor elever og undervisere selv kan hente kaffe i pauserne.

L´OR Promesso har nemlig en intuitiv touch-skærm, der gør den let at betjene – og så har den tidligere vundet priser for sit stilrene, italienske design. 

Få et gratis tilbud