Veien er kort til en god kaffeopplevelse

JDE tilbyr fire ulike kaffeløsninger basert på kundebehov. I dette konseptet
anbefaler vi maskin, kaffe, tilbehør og serviceavtaler, slik at du har alt du
trenger for en komplett kaffeopplevelse.

Komplett kaffeopplevelse

Skreddersy ditt kaffehjørne for den ultimate kaffeopplevelsen. Med ekte håndverk og profesjonelt utstyr, og med verdens mest berømte espressokaffe, er alt klart for å overgi seg til sansene sine og nyte den beste kaffeopplevelsen.

Kaffebar (check).pngKonseptet for deg som er lidenskapelig opptatt av kaffe

Kaffebar (check).png Få den ekte kaffebaropplevelsen

Kaffebar (check).png Her vil du investere tid i godt kaffehåndverk

Kaffebar (check).pngBesøkende kan få servert fantastiske espressodrikker og se baristakunst med latteart

Motta tilbud

Vår anbefaling: Kaffemaskin, kvern og baristakit

Conti CC100 2-grupps: Når du vil ha den ekte kaffebaropplevelsen er det manuell espressomaskin som gjelder. Conti CC202 er en kompakt, driftssikker og brukervennlig 2-grupper espressomaskin som gir god verdi for pengene. Maskinen har forhåndsinnstilling for espressodrikker, viser temperatur og har måler for pumpe- og boilertrykk. Her kan du servere mange fornøyde gjester med en maskin som har stor kapasitet med en boiler på 13 liter. 

Expobar Pulse 75 OD er en espressokvern designet for perfekt balanse mellom ytelse og funksjonalitet i en støydempet kverneprosess. Den leveres med 75 mm flate kvernskiver utført i herdet stål i eksklusiv Crem Tech-design med trinnløs mikrojustering og høy ytelse. Kvernen tilbyr enkel og dobbel shot, og er utstyrt med teller. Håndfrisystem og høydejusterbar gaffel. Utløpet kan tilpasses forskjellige bajonetter.
Kvernen leveres i sort/sotet finish.

Baristakit inneholder alt du trenger for baristakunst med latteart; pitchere i rustfritt stål i str. 0,35L og 0,6L, tamper, tampermatte/ holder, melketermometer, digital timer, rengjøringsbørste til brygghode og stensiler for latteart.

* I en kaffebar er det ekstra viktig at kaffemaskinen virker perfekt, og vi har derfor inkludert vår beste serviceavtale i Kaffebar. Serviceavtalen garanterer 8 timers responstid.

Motta tilbud

Vår anbefaling: kaffe

Illy er regnet som en av verdens ledende på espressokaffe, og daglig serveres over 6 millioner kopper. Kaffen er mørkbrent, fløyelsmyk, med delikat balanserte florale og fruktige noter og hint av ristet brød, karamell, sjokolade, mandler og honning.

Kaffebar (check).png Illy hele bønner 3 kg
        Bokser med hele bønner til helautomatiske espressomaskiner og                  bajonettmaskiner (må kvernes).

Kaffebar (check).png Norwegian Roast Friele UTZ - hele bønner 500 g
        Friele UTZ er en Utz-sertifisert espresso laget av kaffebønner fra Brasil.

Motta tilbud

Skap et perfekt kaffehjørne

Skreddersy ditt kaffehjørne for den ultimate kaffeopplevelsen. Med ekte håndverk og profesjonelt utstyr, og med verdens mest berømte espressokaffe, er alt klart for å overgi seg til sansene sine og nyte den beste kaffeopplevelsen.

Tilbehør til et perfekt kaffehjørne

Om ønskelig kan vi tilby et bredt utvalg av tilbehør tilpasset deres kaffeløsning. Alt fra sukker til underskap.

Kakao: Cacao Fantasy sjokoladesticks porsjonsposer med sjokoladepulver. Gir en velsmakende varm sjokolade ved tilsetning av varmt vann eller melk. Utz-sertifisert. Cacao Fantasy sjokoladesticks er porsjonsposer

Melkepulver: Friele Cappuccino Topping. Melkepulver som benyttes i kaffemaskiner og frisk-bryggere. Pulveret er tilnærmet fettfritt, og gir et tykt, kremet melkeskum på cappuccinoen.

Sukker: Friele sukkersticks. Brunt sukker 4g. Brunt sukker i melkebaserte kaffedrikker fremhever kaffens aroma og gir en deilig karamellaktig smak.

Rørepinner: Av tre, 14 cm.

Pappbeger: Friele pappbeger. 8 oz (2,5 dl)

Te: Tea Master Selection - en serie høykvalitets-te med lekre smaker.

 

 

Kontakt oss for rådgivning eller et uforpliktende tilbud!