Veien er kort til en god kaffeopplevelse

JDE tilbyr fire ulike kaffeløsninger basert på kundebehov. I dette konseptet
anbefaler vi maskin, kaffe, tilbehør og serviceavtaler, slik at du har alt du
trenger for en komplett kaffeopplevelse.

Komplett kaffeopplevelse

KAFFEGLEDE er konseptet du velger hvis kun det beste er godt nok. Du ønsker café-følelsen på jobben men uten å ansette en barista. Her får du premium kaffedrikker med fersk melk og full kaffemeny. Nå kan du virkelig nyte den beste kaffeopplevelsen sammen med dine kollegaer.

Kaffeglede (check).pngKonseptet du velger hvis kun det beste er godt nok

Kaffeglede (check).png Café-følelsen på jobben men uten å ansette en barista

Kaffeglede (check).png Premium kaffedrikker med fersk melk og full kaffemeny

Motta tilbud

Vår anbefaling: Kaffemaskin

FRANKE A600 er en helautomatisk kaffemaskin for premium espressodrikker som gir deg kafé-følelsen på jobben. Maskinen har innovativ sveitsisk presisjon - for perfekt kaffe, espresso og espressobaserte melkedrikker på fersk melk. MS2 cappuccino-system gir melkeskum av høy kvalitet. Maskinen passer godt i de fleste miljøer hvor man ellers ville hatt en barista.

*Inkludert i Kaffeglede er serviceavtale som garanterer service innenfor kontortid påfølgende arbeidsdag.

Motta tilbud

Vår anbefaling: kaffe

Som Norges eldste kaffehus har vi handlet og brent kaffe i over 220 år. Vi er stolte over å ha vært med på å forme og utvikle det norske folks kaffevaner og kaffesmak. Den dag i dag er vi stadig på reise for å finne den optimale kaffen for den norske, lyse brennemåten – den som best lokker frem kaffeområdenes særpreg. Vi kaller den Norwegian roast. Norwegian Roast-serien omfatter spennende kaffetyper fra flere kontinenter, og er en kaffe av svært høy kvalitet.

Kaffeglede (check).png Norwegian Roast French Roast - hele bønner 500 g
       En frisk, mørkbrent kaffe med smaker av plomme, lakris og marsipan.               Sødme mot karamell og en dempet bitterhet.

Kaffeglede (check).png Norwegian Roast Friele 1799 - hele bønner 500 g
        En velbalansert espresso med aroma av mørk sjokolade og kakao.

Motta tilbud

Skap et perfekt kaffehjørne

Skreddersy ditt kaffehjørne for en eksklusiv kaffeopplevelse. I tillegg til førsteklasses brygget kaffe serverer Kaffeglede de deiligste espressodrikker. Akkurat som på en kaffebar. Med fersk melk får du perfekte espressobaserte melkedrikker som silkemyk caffè latte, balansert espresso og andre kaffedrikker som finnes på en kaffebarmeny. Med Kaffeglede trenger du ingen unnskyldning for å unne deg ekte nytelse.

Tilbehør til et perfekt kaffehjørne

Om ønskelig kan vi tilby et bredt utvalg av tilbehør tilpasset deres kaffeløsning. Alt fra sukker til underskap.

Kakao: Cocoa Fantasy Milk, Smooth & Creamy sjokoladepulver til bruk i automat. Laget av nøye utvalgte kakaobønner av høyeste kvalitet, som gir en nydelig kakaosmak – akkurat slik du husker den fra du var barn!

Sukker: Friele sukkersticks. Brunt sukker 4g. Brunt sukker i melkebaserte kaffedrikker fremhever kaffens aroma og gir en deilig karamellaktig smak.

Rørepinner: Av tre, 14 cm.

Pappbeger: Friele pappbeger. 8 oz (2,5 dl)

Te: Tea Master Selection - en serie høykvalitets-te med lekre smaker:

 

Kontakt oss for rådgivning eller et uforpliktende tilbud!