- Gratis frakt ved kjøp over 3000 kr
- Landsdekkende service
- Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15
På kaféer og restauranter skal kaffeopplevelsen være i særklasse og kaffemenyen allsidig. Utvalg, smak og servering må leve opp til dine gjesters forventninger – uansett om kaffen fungerer som en samtalestarter eller avslutningen på en god middag.
For å sikre gjestene en god opplevelse, er det derfor viktig å investere i en god kaffe- eller espressomaskin til restauranten – og hos våre kaffeeksperter er du i gode hender. De hjelper deg med å velge den helt riktige løsningen blant våre mange kaffe- og espressomaskiner til kafé og restaurant, basert på antallet gjester samt dine ønsker om kapasitet, utvalg, funksjoner, design og mye mer.
Få rådgivningDen beste industrikaffemaskinen i aller høyeste kvalitet
Gode og oversiktlige serviceavtaler
Løpende levering av industrikaffe, te og tilbehør
Du kan velge industrikaffemaskiner til leie eller du kan velge å kjøpe dem. Hver avtale inkluderer levering av kaffe til kontoret, og våre eksperter hjelper deg gjerne med å finne den riktige løsningen – de har allerede gitt rådgivning til mer enn 15 000 bedriftskunder i jakten på den helt riktige industrielle kaffemaskinen.
Få rådgivningHva er behovet til kunden?
“Jeg forventer kaffe av ypperste kvalitet og rask servering”
Hva er dine behov ift kaffeløsningen?
Må ha evnen til å betjene alle kaffefavorittene
Enkel å betjene, fylle på og vedlikeholde
Kaffe av førsteklasses kvalitet
Bærekraftige ingredienser som fremmer positiv sosial innvirkning
Hensyn til varierende ferdigheter blant personalet
Må ha sirup og alternative melkevarianter
Hva er behovet til kunden?
“Jeg forventer kaffe av ypperste kvalitet, mange kaffevarianter og rask servering”
Hva er dine behov ift kaffeløsningen?
Maskinen må passe inn med resten av interiøret
Må ha evnen til å betjene alle kaffefavorittene
Enkel å betjene, fylle på og vedlikeholde
Kaffe av førsteklasses kvalitet
Bærekraftige ingredienser som fremmer positiv sosial innvirkning
Hensyn til varierende ferdigheter blant personalet
Må ha sirup og alternative melkevarianter