Finn den rette kaffemaskinen til din

Kafé eller restaurant

kaffemaskiner-segment-horeca-icon.png

 

Gjestfrihet er nøkkelordet, og jobben din er å gjøre gjestenes besøk minneverdig så de får lyst til å komme tilbake. Vår jobb er å sørge for at gjestene dine får en minneverdig kopp kaffe. Våre kaffeeksperter rådgiver deg om den rette kaffeløsning til deres behov.

Motta rådgivning

På kaféer og restauranter skal kaffeopplevelsen være i særklasse og kaffemenyen allsidig. Utvalg, smak og servering må leve opp til dine gjesters forventninger – uansett om kaffen fungerer som en samtalestarter eller avslutningen på en god middag.

For å sikre gjestene en god opplevelse, er det derfor viktig å investere i en god kaffe- eller espressomaskin til restauranten – og hos våre kaffeeksperter er du i gode hender. De hjelper deg med å velge den helt riktige løsningen blant våre mange kaffe- og espressomaskiner til kafé og restaurant, basert på antallet gjester samt dine ønsker om kapasitet, utvalg, funksjoner, design og mye mer.

Få rådgivning

I tillegg til dette sørger vi for at maskinens behov for vedlikehold, rengjøring og påfylling ikke overstiger den tiden medarbeiderne kan avse på en travel arbeidsdag når restauranten eller kaféen er fylt med forventningsfulle gjester.  

Få rådgivning

Hvor mange gjester har dere?

 

Våre mest solgte kaffemaskiner til kafé og restaurant

Franke A600

Skal kaffen du serverer være friskmalet? Så bør du kikke nærmere på Franke A600 – en av våre mest solgte helautomatiske espressomaskiner til kafé og restaurant. Maskinen brygger kaffe av hele bønner og tilbyr hele 48 forskjellige produktvalg, heriblandt cappuccino, ristretto, latte og varm kakao. Det gjør den til en av våre mest allsidige kaffemaskiner til restaurant og café.    

Franke A600 er garant for kaffe i høy kvalitet og er et opplagt valg av helautomatisk espressomaskin til kaféer og restauranter som serverer opp til 50 gjester om gangen. 

Få et gratis tilbud

L'OR Promesso

Med sitt stilrene uttrykk og prisbelønte design passer L´OR Promesso perfekt inn i små kaféer med gjennomtenkt interiør – og så er den et godt valg av kaffemaskin til kaféer, både for medarbeidere og gjester. Promesso-maskinen leverer nemlig café-kaffe av høy kvalitet i alle de variantene du kjenner, og så krever den et minimum av rengjøring og vedlikehold. Et godt valg for travle medarbeidere.

L’OR Promesso er en spesielt velegnet kaffemaskin til kaféer og restauranter som betjener 11-40 gjester om gangen.

Få et gratis tilbud

Cafitesse Compact Touch

Cafitesse Compact Touch sørger for at dine gjester aldri trenger vente lenge på kaffen – maskinen har nemlig en kapasitet på 700 kopper i timen og en bryggetid på bare 6 sekunder per kopp. Dermed er Cafitesse Compact Touch et godt valg når det gjelder kaffemaskiner til kaféer og restauranter der tempoet er høyt, og hvor det serveres opptil 80 gjester om gangen. 

Cafitesse-maskinen gir gjestene et stort utvalg av kaffedrikker å velge mellom. Den serverer nemlig 11 velkjente varianter fra kaffemenyen, blant annet latte, espresso og café au lait.

Få et gratis tilbud