Annen drikke

I tillegg til kaffe, har vi et stort utvalg av andre drikkevarer tilgjengelig i nettbutikken vår.
Sørg for å tilby en drikke til alle dine ansatte, og til enhver anledning.

Se all annen drikke

Kakao

Når du trenger å bli bortskjemt på jobben

Er det noe bedre enn en kopp varm kakao på en lang og travel dag? Gi dine ansatte et energipåfyll ved å tilby deilig varm kakao på arbeidsplassen. På JDE tilbyr vi både kakao til maskiner og i porsjonspakninger. 

Tea Master Selection

Stort utvalg med en vri

Våre blandinger av Tea Master Selection fra Pickwick er et utvalg av de mest populære variantene med en personlig vri av våre teeksperter. Les mer om Pickwick Master tea Selection her.

Juice og iste

Alltid fersk juice og iste

Finn vårt utvalg av fire ulike smaksvarianter til din juicemaskin. Vårt juice leveres av Rauch, en familieeid kvalitetsleverandør som har produsert juice siden 1919 og selger sin juice i over 100 land verden over. Du kan også prøve vår forfriskende iste i forskjellige smaker i nettbutikken vår.

Vanndispensere

Smarte vannløsninger er en god investering

Har du bruk for en dispenser eller et tappetårn for varmt og/eller kaldt vann, og kanskje også kullsyrevann? Ved å installere en vannløsning som renser og kjøler, får du rent og friskt drikkevann «rett fra springen».

Bærekraftig kakao og tilbehør

På JDE har vi en klar CSR -strategi. Vi ønsker å redusere våre totale CO2 -utslipp, optimalisere eksisterende prosesser og gjøre emballasjen vår resirkulerbar. Som en del av denne prosessen kan vi nå tilby FSC-sertifiserte kopper til din arbeidsplass. De er funksjonelle, gavner miljøet, klimaet, dyrene og plantene. Samtidig er lokalbefolkningen, skogarbeiderne og urfolket beskyttet i skoger rundt om i verden. Når du kjøper FSC-sertifiserte kopper, er du med på å støtte denne prosessen.

Les mer om vår bærekraftige kakao og tilbehør

Få en komplett kaffeløsning til din bedrift

Hva er kaffen verdt hvis du ikke har en kaffemaskin som kan brygge kaffen til deg? Eller hva er kaffeopplevelsen verdt hvis du ikke har en kopp å drikke kaffen fra? Hos JDE tilbyr vi alt du trenger for å skape en komplett kaffeopplevelse. Vi gir deg god, velsmakende kaffe fra vårt eget kaffebrenneri, profesjonelle kaffemaskiner av høy kvalitet og landsdekkende service. Hva mer kan du ønske deg? Kanskje litt sjokolade som du kan nyte med kaffen, eller melk til deg som ikke foretrekker kaffen svart.

Ikke fortvil, vi har alt du trenger. Kaffemaskin, kaffe, te og tilbehør - vi tilbyr alt i én løsning!

Les mer

Vi har samlet alt du trenger å vite om te og kakao