Du trenger:
- 6 dl hvetemel
- 3 ss kakao
- 4.5 dl farin
- 3 ts bakepulver
- 3 ts vaniljesukker
- 1 dl melk
- 1.5 dl Irish Cream kaffe
- 225g margarin (smeltes)
- 3 egg
- 10 romdråper
Fremgangsmåte:
- Bland det tørre for seg og det våte for seg selv, bland deretter alt sammen.
- Stekes i en smurt langpanne midt i ovnen på 170 grader C i 20 minutter.
- Når kaken er kald lages fyllet.
Fyll:
- 1/2 kopp Friele Irish Cream kaffe (liten kopp)
- Litt smør (smeltet)
- 3 ss baileys
- Melis
Det våte blandes med melis til fyllet er passe stivt. Du kan enten ta fyllet påtoppen, eller dele kaken i to deler slik at du får fyll både inni og oppå kaken.
Oppskriften er innsendt av Harriet Karlsen som sier: kaffe er godt og Frielesmaken passer såvel i koppen som i kaken!