• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Kaffeautomater til din bedrift

Hvilken kaffeautomat passer best på din arbeidsplass?

Typer kaffeautomater

En kaffeautomat til ethvert behov

Manuelle espressomaskiner

Lag kaffe som en barista med en manuell espressomaskin.

Kapselmaskiner

Lag en god kopp kaffe raskt og enkelt med en kaspelmaskin.

Helautomatiske espressomaskiner

En helautomatisk espressomaskin kverner bønnene enkelt for deg.

Cafitesse maskiner

Til en Cafitesse maskin bruker man flytende kaffe av 100% ren espressokaffe.

Filtermaskiner

Her kan du se våre kaffemaskiner for filter og malt kaffe.

L'OR Promesso

L'OR Promesso er for dem som ønsker en premium kaffeopplevelse.

Vi er klare for å hjelpe deg

JDE Professional tilbyr gode kaffeløsninger til bedrifter i hele Norge

Vi tilbyr et vidt spekter av: 

Kaffemaskiner
Kaffe & annen drikke
Landsdekkende service

Få personlig rådgivning

Gjør kaffehjørnet komplett

Har du husket alt til kaffehjørnet?

Hvilken type kaffe skal du ha?

Bruker dere kaffebønner, filterkaffe, kaffekonsentrat eller kapsler? I vår kaffeshop kan du finne den kaffen som passer i deres kaffemaskin. 

Drikker dere også te?

Ikke glem de kollegaene eller gjestene som foretrekker en kopp te. Vi har forskjellige typer te, i tillegg til et utvalg av bæredyktig og økologisk te. 

Hvilket tilbehør skal dere bruke?

Gjør kaffehjørnet komplett med et godt tilbehør. Behøver dere kopper eller pappbegre? Og kanskje dere vil ha melk og sukker til kaffen? 

God kaffe og te på arbeidsplassen er gull verdt

Hos JDE Professional har vi et bredt utvalg av kaffeautomater til alle typer bedrifter. Hvis du er lei av kjedelig kaffe på jobben som minner mer om mosevann enn velsmakende frisk kaffe, skal du prøve en av våre kaffeautomater som alltid er klar til å levere en deilig og varm kopp kaffe. Du kan selv se igjennom vårt utvalg og velge hvilken kaffeautomat som passer best til din bedriftsprofil, eller du kan få rådgivning av oss. Uansett om det er hastigheten, prisen, kvaliteten eller kaffevariantene som er det viktigste, har vi en kaffeautomat som oppfyller de forskjellige behovene i din bedrift.

Finn den rette kaffeautomaten

Hvilken kaffeautomat passer best på din arbeidsplass? Start med å identifisere hvilke kaffebehov dine ansatte har – dette vil give et entydigt bilde av hvilken maskine dere har behov for, om det så skal være en espressomaskin, en maskin med melkevarianter, eller om det ønskes enkel rengjøring og vedlikehold. Undersøk også cirka hvor mange kopper kaffe det inntas hver dag.

Det kan være vanskelig å finne den rette kaffeautomaten til den rette prisen. Men vi har gjort det enklere for dere. Det første dere skal finne ut av når dere skal velge en kaffeautomat er hvor mange kopper det skal brygges om dagen. Skal det utelukkende brukes kopper, eller skal det også være mulighet for å brygge hele kanner? Hvor mange typer varme drikker ønsker dere, og hva er deres budsjett? Når dere har funnet svarene på disse spørsmålene er det enkelt å finne den kaffeautomaten som best stemmer overens med deres behov og prisnivå.

Gode kaffeløsninger for bedrifter fra JDE Professional

Vi i JDE Professional tilbyder forskjellige typer kaffeautomater til industri, kontor og enhver annen type bedrift. Vi har blandt annet kaffeautomater som brygger frisk kaffe, så dere kan nyte en varm og velduftende kopp kaffe på deres arbeidsplass. Våre forskjellige typer  espressomaskiner leverer kjapt en deilig og forfriskende kopp kaffe. Hvis du har behov for en fleksibel løsning som utover kaffe også kan lage varm kakao, så kan en Cafitesse maskin være en god løsning. En kapselmaksin kan passe der hvor tiden er knapp, og behovet for en hurtig kopp kaffe skal tilfredsstilles. Kaffeautomatene våre byr på en masse forskjellige muligheter, så kikk igjennom utvalget vårt i dag og hør mer omkring våre kaffeautomatpriser ved å kontakte oss for et uforpliktende tilbud.

Skreddersydde kaffeløsninger

Vi vet at det finnes mange forskjellige behov blant bedrifter når det kommer til kaffeløsninger, og derfor tilbyr vi også kaffeautomater til bedrifter med ulike funksjoner, størrelser, prisklasser og betalingsløsninger. For oss er ikke kaffe bare kaffe, og derfor går vi mye opp i å skreddersy hver kaffeløsning til hver enkel bedrift. Vi hjelper mer enn gjerne med å finne frem til den kaffeautomaten som passer til nettopp din bedrift - du kan kontakte oss her.