Vår kaffe

Den beste kaffen til din bedrift

 

 

Populære kaffeprodukter akkurat nå

 

 

D.E Original Instant,
300 g.

4055235

 

 

Norwegian Roast 1799 Espresso,
Hele Bønner, 12X500 g.

4055235

 

 

Friele Frokostkaffe Mørk, hel, 12x500G

4055235

 

 

Norwegian Roast Espresso UTZ,
Hel, 12X500 g.

4055235

Vårt kaffeutvalg

Det høres så enkelt ut: lag en kopp kaffe. Det er nesten utrolig hvor mye kunnskap og ekspertise som ligger bak hver enkel kopp, og hvor mange forskellige smaker man kan få. Utforsk våre ulike kaffetyper nedenunder og finn den riktige varianten for deg og din bedrift.

Bønner

Nykvernede espressobønner

Espressobønner er særlig gode til espresso- og melkevarianter. 

Cafitesse

100% ren kaffe

Cafitesse er et flytende kaffekonsentrat fremstillet av de beste kaffebønner.

Promesso

Kaffe uten kompromiss

Flytende kaffe av høyeste kavalitet.

Filterkaffe

Godt og enkelt

Det klassiske kaffevalget til en god kopp kaffe.

Instant kaffe

Kraftig kaffearoma

Instant kaffe er frysetørket kaffe som består av ekte kaffebønner. 

Kaffekapsler

Fantastiske smaksvariasjoner

Vi har både L’OR og illy kaffekapsler.

Leter du etter en komplett kaffeløsning?

JDE Professional tilbyr gode kaffeløsninger til bedrifter i hele Norge

 

 

Hvordan velge kaffe til din bedrift?

Det finnes mange muligheter når det kommer til å velge kaffe til din bedrift, og det er viktig at du velger den kaffetypen som best møter din arbeidsplass sitt behov.

 

Hele kaffebønner og espressobønner kan være det riktige valget til dere som elsker smaken av friskkvernet kaffebønner. Forskjellen på hele bønner og espressobønner er at espressobønnene har en mer intens smak og er mørkere i fargen på grunn av en lengre ristningstid. Espressobønner er særlig gode til espresso- og melkevarianter, som cappuccino og café latte. Vi anbefaler at du både anvender hele kaffebønner og espressobønner i din espressomaskin.

 

Filterkaffe er det klassiske valget. Hos JDE Professional forarbeider vi den gode malte pulverkaffen med de beste kaffekunnskaper- og tradisjoner, noe som sikrer en høy kaffekvalitet. Vi har et bredt utvalg av filterkaffe fra bl.a. Friele, Norwegian Roast og Krone.

 

Instant kaffe er det gode valget til dere som ikke har tiden og midlene til å lage kaffen på en kaffemaskin. Instant kaffe produseres på samme måte som filterkaffe, og derfor oppnås den samme gode kvaliteten. Instant kaffe er frysetørket kaffe som lages av ekte kaffebønner.

 

Vår flytende kaffe, Cafitesse, er en høykvalitetskaffe som er fremstillet av kaffebønner fra de fineste kaffedistrikter. Kaffen, som er meget konsentret, brygges med det samme etter at kaffebønnerne har blitt ristet og malt, og pakkes deretter i en lufttæt beholder. Dette sikrer at aromaene og den gode smaken bliver ivaretatt.

Uansett hvilken type kaffe du velger, fås kaffen i forskjellige ristningsgrader, fra lys til mørk. Den lysristede kaffen har en syrlig, fruktig og delikat smak, hvor den mellom- og mørkristede kaffen er mer rund i smaken.

 

Pris og tilbud på kaffe til bedrift

Er du på utkikk etter en kaffeleverandør som gir deg muligheten til å bestille kaffebønner på nett, er du kommet til det riktige sted! I vår nettbutikk kan du kjapt og enkelt bestille kaffe til ditt kontor. Bedriftskunder kan alltid finne priser og tilbud på kaffe til storkøb, og det er enkelt å bestille. Vi har ofte gode tilbud på både kaffe, te og tilbehør, som gjør kaffeopplevelsen komplett.

 

Vil dere ha økologisk og bæredyktig kaffe til kontoret?

Du og dine kollegaer kan nyte dere kaffe, te og kakao med god samvittighed. Flere av våre produkter forener nemlig økologi og bæredyktighed. Vi har et stort utvalg av økologisk og bæredyktig kaffe fra Friele og Norwegian Roast. 

 

Robusta og Arabicabønner – hva er forskjellen?

Det finnes over 60 sorter kaffebønner i verden, hvor Robusta og Arabica er hovedsortene og de mest kjente. Når du velger en kaffe består den av en blanding av forskjellige kaffebønner, og er ofte en blanding av Robusta- og Arabicabønner. Da smak og kvalitet varierer fra høst til høst, blandes kaffesorterne for at oppnå den korrekte smak. Smaken på Arabica er typisk mild, myk og søt, hvorimot Robusta typisk er skarpere og kraftigere i smaken. Arabicabønner anses for å være av finere kvalitet en Robusta, men blandingen av de to kan gi en velbalansert smak, hvor aromaene møtes i harmoni.