• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Den beste kaffen til din bedrift

Det høres så enkelt ut: lag en kopp kaffe. Det er nesten utrolig hvor mye kunnskap og ekspertise
som ligger bak hver enkelt kopp, og hvor mange smaker man kan få. Utforsk
våre ulike kaffetyper nedenunder og finn den riktige varianten for deg og din bedrift.

Se vårt kaffeutvalg

Cafitesse

En unik kaffeløsning

Cafitesse er en kvalitetskaffe som er fremstilt av kaffebønner fra de fineste kaffedistrikter. Kaffen, som er meget konsentrert, brygges med det samme etter at kaffebønnene har blitt brent og malt, og pakkes deretter i en lufttett beholder. Dette sikrer at aromaene og den gode smaken blir ivaretatt. Den konsentrerte kaffen tilsettes vann direkte i maskinen, og du kan alltid servere fersk kaffe. Dette sikrer at aromaene og den gode smaken bliver ivaretatt.

Hele bønner

Nykvernede kaffebønner

Hele kaffebønner og espressobønner kan være det riktige valget til dere som elsker smaken av nykvernede kaffebønner. Forskjellen på hele bønner og espressobønner er at espressobønnene har en mer intens smak og er mørkere i fargen på grunn av en lengre brenningstid. Espressobønner er særlig gode til espresso- og melkevarianter.

Automatmalt kaffe

Når bryggingen går fort

Mange av kaffeautomatene som lager én kopp om gangen bruker ikke mer enn opptil ett minutt på hele prosessen. Fordi vannet trenger så raskt gjennom, kreves det kaffe som er svært finmalt; denne malingsgraden kalles for «automatmalt».

Finmalt kaffe

Det klassiske valg

Dette er malingsgraden som skal brukes i tradisjonelle kaffetraktere med en kolbe på 1,8 liter. Finmalt kaffe passer også til enkelte helautomatiske maskiner der kontakttiden er 4–6 minutter

Grovmalt kaffe

Kaffen for de store volumene

Man bruker grovmalt kaffe til tilberedningsmetoder der kontakttiden mellom vann og kaffe er 6-8 minutter. Brukes oftest på store urnetraktere på 5 liter og mer, samt til koking på kjele.

Espressomalt

Kaffe uten kompromiss

Espressomalt kaffe er svært finmalt. Kontakttiden mellom vann og kaffen i espressomaskiner er svært kort, under et minutt.

Kapsler

Enkleste vei til perfekt espresso

Hos JDE Professional tilbyr vi kaffekapsler av svært høy kvalitet. Det perfekte valget for det lille kontoret.

Puter

Italienske illy blir av mange regnet som verdens beste espresso, og er anerkjent over hele verden for sin smak og kvalitet. Familieeide illycaffè ble grunnlagt av Francesco Illy i Trieste i 1933, og drives i dag av hans barnebarn, Andrea Illy. Med porsjonsputer, som brukes i tilhørende maskiner, blir det lett å lage en perfekt espresso.

Instant

Når det skal gå fort å lage god kaffe

Instantkaffe er det gode valget for dere som har tilgang til varmt vann og ikke en maskin å lage kaffen på.

Populære kaffeprodukter akkurat nå

 

 

D.E Original Instant,
300 g.

4055235

 

 

Norwegian Roast 1799 Espresso,
Hele Bønner, 12X500 g.

4055235

 

 

Friele Frokostkaffe Mørk, hel, 12x500G

4055235

 

 

Norwegian Roast Espresso UTZ,
Hel, 12X500 g.

4055235

Et stort utvalg av bærekraftig kaffe

På JDE har vi et mål om å bidra til å skape en bærekraftig kaffebransje. Derfor kjøper vi også et stort antall sertifisert kaffe fra våre bønder, slik at vi sammen kan skape ansvarlig handel. Du og dine kollegaer kan derfor nyte kaffen med god samvittighed. Flere av våre produkter forener nemlig økologi og bæredyktighed. Vi har et stort utvalg av økologisk og bæredyktig kaffe fra Friele og Norwegian Roast. 

Les mer om vårt bærekraftig kaffe

Få en komplett kaffeløsning til din bedrift

Hva er kaffen verdt hvis du ikke har en kaffemaskin som kan brygge kaffen til deg? Eller hva er kaffeopplevelsen verdt hvis du ikke har en kopp å drikke kaffen fra? Hos JDE tilbyr vi alt du trenger for å skape en komplett kaffeopplevelse. Vi gir deg god, velsmakende kaffe fra vårt eget kaffebrenneri, profesjonelle kaffemaskiner av høy kvalitet og landsdekkende service. Hva mer kan du ønske deg? Kanskje melk eller til deg som ikke foretrekker kaffen svart, eller sirup med smakstilsetninger?

Ikke fortvil, vi har alt du trenger. Kaffemaskin, kaffe, te og tilbehør - vi tilbyr alt i én løsning!

Få personlig rådgivning

Vi har samlet alt du trenger å vite om kaffe

Hvordan velge kaffe til din bedrift?

Er du på utkikk etter en kaffeleverandør som gir deg muligheten til å bestille kaffebønner på nett, er du kommet til det riktige sted! I vår nettbutikk kan du kjapt og enkelt bestille kaffe til ditt kontor. Bedriftskunder kan alltid finne priser og tilbud på kaffe til storkøb, og det er enkelt å bestille. Vi har ofte gode tilbud på både kaffe, te og tilbehør, som gjør kaffeopplevelsen komplett.

 

Robusta og Arabicabønner – hva er forskjellen?

Det finnes over 60 sorter kaffebønner i verden, hvor Robusta og Arabica er hovedsortene og de mest kjente. Når du velger en kaffe består den av en blanding av forskjellige kaffebønner, og er ofte en blanding av Robusta- og Arabicabønner. Da smak og kvalitet varierer fra høst til høst, blandes kaffesorterne for at oppnå den korrekte smak. Smaken på Arabica er typisk mild, myk og søt, hvorimot Robusta typisk er skarpere og kraftigere i smaken. Arabicabønner anses for å være av finere kvalitet en Robusta, men blandingen av de to kan gi en velbalansert smak, hvor aromaene møtes i harmoni.