• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Din leverandør av

Komplette kaffeløsninger

JDE Professional er Norges ledende totalleverandør av kaffeløsninger til det profesjonelle markedet.
Vi har landets bredeste distribusjon av kaffe, maskiner og service. Vi sørger for
kaffen - enkelt, kostnadeffektivt og tidsbeparende. 

Eksperter på både kaffe og kaffemaskiner

JDE Professional gir deg de beste forutsetninger for en god kaffeopplevelse på jobb; særdeles god kaffe fra eget kaffebrenneri, profesjonelle kaffemaskiner av høy kvalitet og landsdekkende oppfølgning fra våre fagfolk. Våre erfarne selgere og teknikere kan både kaffe og kaffemaskiner, og står klare til å gi deg sine beste tips og råd.

Motta rådgivning fra våre eksperter

Kaffe for enhver smak fra kjente merkevarer

Friele Frokostkaffe er Norges mest kjente og kjøpte kaffe, og som Norges eldste kaffehus har vi brent kaffe i over 200 år. Vi er stolte over å har vært med på å forme og utvikle folks kaffevaner, og våre dedikerte ansatte har stor lidenskap for kaffe. I 2015 ble Kaffehuset Friele en del av Jacobs Douwe Egberts (JDE). Vi produserer årlig over 13.000 tonn kaffe på Midtun i Bergen, og fabrikken er blant Europas mest effektive og moderne. Dette betyr at vi har full kontroll på kvaliteten. Vår kaffekunnskap reflekteres i hver eneste kaffekopp fra kjente kaffemerker som Freile, Norwegian Roast, Krone, L’OR og illy.

Se vårt kaffeutvalg

Få en komplett kaffeløsning til din bedrift

Basert på kaffeopplevelse

Kaffemaskiner til alle typer arbeidsplasser

Vi tilbyr individuelle kaffeløsninger til alle typer bedrifter, anlegg, institusjoner, hoteller og serveringssteder - kort saft løsninger som dekker alle behov. Vår portefølje inneholder alt fra baristamaskiner til helautomatiske maskiner og store helautomatiske traktere. Vi har over 19.000 maskiner utplassert i det norske markedet. 

Når du skal velge en kaffemakine til jobben har du mange muligheter. Er du på utkikk efter en cappuccino-maskine, espressomaskin med kvern, en enkel kaffetrakter eller kanskje en kapselmaskine? Er du i tvil om hvilken type kaffemakine som passer deres arbejdsplass kan du besøke våre kaffemaskiner. Her kan du få råd om maskin etter hvilken bransje du er i eller hvilken type kaffemakine, du er interesseret i. 

Før du velger en kaffemakin til arbeidsplassen, er det en god idé å få overblikk over hvor mange kopper det drikkes om dagen på jobben, hvor lang tid dere har til rådighet til rengjøring av maskinen, pris, og en hel del andre ting. Med rådgivning fra våre eksperter finner du den profesjonelle kaffemaskinen som møter akkurat deres behov. 

Motta rådgivning fra våre eksperter

Service i særklasse

Vi har landets bredeste distribusjon av kaffe, maskiner og service. Dette innebærer at vi har et landsdekkende salgs- og serviceapperat. Vi har over 4.000 tekniske oppdrag i året, og vårt kundesenter i Oslo mottar hele 12.000 telefoner og 18.000 e-poster i året. Avhengig av hvilke behov dere har, kan dere også inngå en avtale om rengjøring av kaffe maskinen, påfyll og vedlikehold.

Du må meget gjerne kontakte oss for mer informasjon om våre servicepakker. 

Motta rådgivning fra våre eksperter

Utforsk våre produkter

Interessert i en komplett kaffeløsning?

Antall brukere av kaffeløsning*