• Gratis frakt ved kjøp over 5000 kr
  • Landsdekkende service
  • Vi hjelper deg gjerne på 800 800 15

Finn den perfekte kaffemaskin til din bedrift

Vi har en løsning til ethvert behov!

Få personlig rådgivning

Bli guidet til den riktige løsningen

- basert på bransje eller størrelse på bedriften

Våre ulike typer kaffemaskiner

En helautomatisk espressomaskin kverner bønnene enkelt for deg.

Med en kaffemaskin for malt kaffe lager du en god kopp kaffe kjapt.

Cafitesse-maskinene bruker konsentrater av 100% kaffe.

En kapselmaskin lager en god kaffe og krever minimalt vedlikehold.

L'OR Promesso er for dem som ønsker en premium kaffeopplevelse.

Lag kaffe som en barista med en manuell espressomaskin.

Er du på utkikk etter en komplett kaffeopplevelse?

Vi har alt din bedrift trenger for å kunne gi dine ansatte og gjester en god kaffeopplevelse - fra kaffemaskiner og kaffe, til annen drikke, tilbehør og service. Vi tilbyr fire ulike kaffeløsninger basert på ulike kundebehomer. Kontakt oss for å motta veiledning fra våre eksperter.

Interessert i å leie en kaffemaskin?

Les mer om fordelene ved å leie en kaffemaskin, samt se en oversikt over de andre kjøpsmodellene.

Les mer om leieavtaler

Kontakt oss for rådgivning 
eller et uforpliktende tilbud!
 

Antall brukere av kaffeløsning*

 

Hvorfor JDE Professional?

 

Komplette kaffeløsninger med kaffemaskiner, service, kaffe og tilbehør

Kaffemaskiner til alle typer bedrifter og bransjer  

Alltid personlig rådgivning

Over 260 års kaffeerfaring

 Kjente kaffemerkevarer som Friele og Norwegian Roast

 

God kaffe er viktig for et godt arbeidsmiljø!

Visste du at 94% av landets arbeidstakere mener at god kaffe øker trivselen på jobben?

JDE Professional leverer kaffeløsninger og kaffemaskiner til arbeidsplassen som inneholder de beste forutsetninger for et godt arbeidsmiljø; særdeles god kaffe fra eget kaffebrenneri, profesjonelle kaffemaskiner av høy kvalitet og landsdekkende oppfølging fra våre fagfolk. Kontakt oss i dag; våre erfarne selgere og teknikere kan både kaffe og kaffemaskiner – de vil gi deg sine beste tips og råd.

 

Kaffe for enhver smak!

Vi tilbyr en rekke kaffemerker og kaffetyper, tilpasset enhver smak og anledning. Blant våre kaffemerker er Friele, L'OR, Norwegian Roast, Krone, illy og de unike kaffekonseptene Cafitesse og L'OR Promesso. Vi leverer kaffe både som hele bønner, malt kaffe, flytende konsentrat, instant og porsjonspakket i kapsler eller kaffeputer.  Vi tilbyr også andre drikker, som varm sjokolade, te, juice og vann. 

 

Lær om kaffemaskiner

Når skal du velge en profesjonell  kaffemaskin?

Jobber du i en bedrift hvor det er mer enn fem ansatte eller daglige gjester? I så tilfelle anbefaler vi en profesjonell kaffemaskin til din arbeidsplass. Avhengig av hvilke behov dere har, kan du også inngå en avtale om rengjøring av kaffemaskinen, påfyll og vedlikehold. Kontakt oss for mer informasjon om våre servicepakker.

Velg den beste profesjonelle kaffemaskinen til deres behov 

Når du skal velge en kaffemaskin til jobben, har du mange muligheter. Er du på utkikk etter en cappuccino-maskin, espressomaskin med kvern, en enkel kaffetrakter eller kanskje en kapselmaskin? 

Er du i tvil om hvilken type kaffemaskin som passer deres arbeidsplass, kan du bruke vår guide øverst på siden, hvor du enten kan velge maskin etter hvilken bransje du er i, eller etter hvilken type kaffemaskin du er interessert i.

Det er viktig å velge den kaffemaskinen som best passer til deres arbeidssituasjon. Har dere et stort behov for kaffe og ønsker minst mulig rengjøring, kan en Cafitesse-maskin være det riktige valget for dere. Ønsker dere kaffe av premium kvalitet og en maskin med muligheder for personalisering, vil en L’OR Promesso maskin være det riktige valget for dere. Hvis dere vil ha en kaffemaskin på jobben som gir en fullkommen kaffeopplevelse hvor dere kan dufte aromaen fra friske espressobønner, har vi et stort utvalg av helautomatiske espressomaskiner, som med garanti møter deres behov. Er du på utkikk etter en profesjonell kaffemaskin til en restaurant/bar/cafe, eller ønsker en kaffeløsning hvor man er mer involvert i selve kaffelagingsprosessen, tilbyr vi også barista-maskiner (også kalt manuelle espressomaskiner). Vil dere ha den gode gamle filterkaffen, hjelper vi dere også med å finne den helt riktige filterkaffemaskinen. Mangler arbeidsplassen en enkel og kjapp instantmaskin, har vi også et utvalg av denne type kaffemaskiner.

Før du velger en kaffemaskin til arbeidsplassen, er det en god idé at få overblik over hvor mange kopper det drikkes om dagen på jobben, hvor lang tid dere har til rådighet til rengjøring av maskinen og en hel del andre ting. 

Pris på kaffemaskinen

Når du skal velge en ny kaffemaskin til jobben, er det også viktigt å overveie hvilken pris kaffemaskinen skal ligge rundt. Vil dere ha en kaffemaskin som er så billig som mulig, eller en kaffemaskine som er en barista verdig? Eller noe midt i mellom? Det er mange parametre som påvirker den totale prisen på maskinen, utover prisen på kaffemaskinen alene. Skal dere for eksempel have en serviceaftale, hvor mye tid er dere villige til å bruke på rengjøring, og hva koster kaffen pr. kop?

Find priser og tilbud på kaffemaskiner her på nettsiden og inne i nettbutikken, og motta rådgivning av våre eksperter, så du velger den profesjonelle kaffemaskinen som møter akkurat deres behov.